248


Efter fyra roliga och givande år har studenterna på TALLKOTTEN tagit studenten! Alla deras familjemedlemmar och vänner kommer till ceremonin och på kvällen är det party! OLIVERJR är extra glad för han fick pris för bästa betyg i hela avgångsåret!
AMAL och PEDRO har redan köpt en fin och stor villa tillsammans i SKÖNKÖPING. Det är nära till naturen och de har en egen liten sjö på den stora tomten. De flyttar in redan dagen efter examen!
PATRICIA har många drömmar att uppfylla och en av dem är att resa till JAPAN! Hon ska endast stanna i SKÖNKÖPING en kort tid innan hon ger sig av. JOHAN följer också med. Hans minneslösa mamma KATTA har gjort honom och brorsan arvlösa och han har inga speciella planer så han kan lika gärna följa med sin älskade till långt bortom fjärran land.
Resten av gänget, OLIVERJR, JOHNNY, RANJIT och ERIC, trivs så bra tillsammans att de ska flytta ihop alla fyra. De har lyckats få tag i ett mindre kollektivboende i centrala SKÖNKÖPING där de alla får plats. RANJIT hoppas även att han kan övertala BRITTA BRODE att flytta dit ganska snart.

Föregående - START - Nästa
Trackback
RSS 2.0