254


Med två barn och ett tredje på väg kan det bli ganska ont om tid men JAQUELINE vet hur man använder tiden på bästa sätt!

Föregående - START - Nästa

253


PATRICK är överlycklig att de ska få fler barn, helst vill han ha så många de hinner med!

Föregående - START - Nästa

252


JAQUELINE är inne i studion när hon känner sig illamående och måste kräkas, och precis som hon trott är hon gravid igen! Men the show must go on som man säger och JAQUELINE fortsätter med skivinspelningen. Hon arbetar åter igen med PATRICKS lillebror PONTUS (det var ett av kraven till skivbolaget, hon ville inte ha någon annan tekniker). När albumet till slut är färdigt marknadsförs det med buller och bång och blir genast en storsäljare. Familjen har alltid haft det ganska bra ekonomist men med extrapengarna från skivförsäljningen kan de verkligen unna sig något extra. De vet att de snart måste flytta och sparar sina pengar, ett rum räcker inte till tre barn!

Föregående - START - Nästa

251


Trots att de är medlemmar i ett berömt band så tar tjejjerna sig ändå den tid  de behöver för att utföra sina studier ordentligt!

Föregående - START - Nästa

250


Bandet, som numera heter GONE WITH THE WIND, är väldigt populära och har livespelningar nästan varje kväll. Men vill man se dem uppträda måste man ta sig till skolans campus, bandmedlemmarna är ju fortfarande studenter och har en utbildning att sköta.

Föregående - START - Nästa

249


När studenterna går in på sitt tredje år har deras band blivit så kända att de får ett skivkontrakt! Här är deras första poster!

Föregående - START - Nästa

248


Efter fyra roliga och givande år har studenterna på TALLKOTTEN tagit studenten! Alla deras familjemedlemmar och vänner kommer till ceremonin och på kvällen är det party! OLIVERJR är extra glad för han fick pris för bästa betyg i hela avgångsåret!
AMAL och PEDRO har redan köpt en fin och stor villa tillsammans i SKÖNKÖPING. Det är nära till naturen och de har en egen liten sjö på den stora tomten. De flyttar in redan dagen efter examen!
PATRICIA har många drömmar att uppfylla och en av dem är att resa till JAPAN! Hon ska endast stanna i SKÖNKÖPING en kort tid innan hon ger sig av. JOHAN följer också med. Hans minneslösa mamma KATTA har gjort honom och brorsan arvlösa och han har inga speciella planer så han kan lika gärna följa med sin älskade till långt bortom fjärran land.
Resten av gänget, OLIVERJR, JOHNNY, RANJIT och ERIC, trivs så bra tillsammans att de ska flytta ihop alla fyra. De har lyckats få tag i ett mindre kollektivboende i centrala SKÖNKÖPING där de alla får plats. RANJIT hoppas även att han kan övertala BRITTA BRODE att flytta dit ganska snart.

Föregående - START - Nästa

247


En dag kommer två av PATRICK WIDELLS gamla arbetskamrater från polisen förbi och knackar på hemma hos familjen BENNEMO. De har med sig en hanhund av rasen akita som heter BEN. Poliserna berättar för DISA att precis som hennes hund, SEMLA, är BEN en av de bästa polishundarna de har inom kåren och då SEMLAS gener sträcker sig ända tillbaka till den legendariska BERNARD undrar de om det inte vore en bra idé om SEMLA och BEN skaffade valpar tillsammans. Sagt och gjort, nu är det bara att vänta på valparna!

Föregående - START - Nästa

246


DISA och CHECO BENNEMO älskar verkligen livet lika mycket som de älskar varandra. DISA är glad för att det har gått vägen för alla hennes fyra barn än så länge. Hon är stolt farmor till JACOB och JOSEF WIDELL och snart får hon ytterligare ett barnbarn då PONTUS och ANETTE väntar barn.
Hennes två yngsta barn, PEDRO och PATRICIA är snart klara med universitetet och hon och CHECO ser fram emot det eftersom de inte kommer vara så långt hemifrån längre. Speciellt CHECO är väldigt glad att hans enda biologiska barn PEDRO har hittat sin drömkvinna och förlovat sig med henne, han som hade det så tufft som barn. Han hoppas att de bildar familj fort för även om PATRICK är som en son för honom så blir det inte riktigt samma sak.
CHECO, som är lite äldre än DISA, börjar närma sig ålderns höst och även pensionsåldern. Men PEDRO har inte tagit studenten än och är alltså inte redo att ta över möbelfirman. DISA har helt och hållet slutat med sin skådespelarkarriär, som hon för övrigt är väldigt nöjd med, hon är ju en av legenderna nu. Istället så hjälper hon CHECO med att ta hand om företaget, hon har blivit lite av hans sekreterare.
På sin lediga tid har paret tre hundar att sköta om som nu alla har rediga karriärer bakom sig. 

Föregående - START - Nästa

245


De blivande morföräldrarna ANNE och OLIVER är hembjudna på middag hos ANETTE och PONTUS. DISA är redan tvåbarnsfarmor men ser självklart fram emot att få träffa sitt tredje barnbarn!

Föregående - START - Nästa

244


ANETTE har blivit gravid! Det var inget som paret planerade men de är jätteglada och ser fram emot att bli föräldrar. De är lite nervösa över hur de ska hinna med eftersom HERA och ZEUS har fått en ny kull valpar som behöver skötas om. Det blev en hona och två hanar, AFRODITE, EROS och HERMES.
Så nu är ANETTE mammaledig. PONTUS behövde inte vara arbetslös så länge för snart meddelade JAQUELINE att hon planerade att dra igång arbetet med sin tredje skiva. Nu arbetar de tillsammans, men denna gången i en riktig profissionell studio. Detta kan mycket väl bli PONTUS stora genombrott.

Föregående - START - Nästa

243


SUWANEE har blivit stor och börjat skolan och snart ska hon få ett litet syskon! Hon längtar jättemycket och hoppas att det blir en lillasyster. ANDERS och SANDRA längtar också, de är redo att bli flerbarnsföräldrar!
Trots att ANDERS aldrig kommer kunna berätta för SEBASTIAN BREDÉN att han är hans far är han glad att SUWANEE kommer så bra överens med pojken. De två "kusinerna" har börjat i samma klass i skolan och brukar även leka tillsammans när skoldagen är slut. De blir snabbt bästa kompisar. 
Återigen har SANDRA tagit mammaledigt från jobbet men det går ingen nöd på familjen ekonomiskt. ANDERS och hans syskon ärvde ganska mycket efter sina föräldrar och ANDERS har dessutom blivit befodrad till chefsläkare! Han är säker på att hans pappa skulle vara stolt över honom om han hade vart i livet och han känner att han har hedrat sin fars minne.
Trots alla glada nyheter är stämmningen i huset inte sig lik, syskonen NICKE och NICKY har till slut somnat in och alla är väldigt ledsna. SANDRA hoppas speciellt att katterna TUSS och TUSSAN inte ska ta det allt för hårt.


Föregående - START - Nästa

242


Även SEBASTIAN har blivit stor och börjat i skolan. Bröderna kommer mycket bra överens och ALEX, som går ett par klasser över SEBASTIAN skyddar sin lillebror om det är någon som försöker bråka med honom.
Blomsteraffären som SARA startade för några år sedan går riktigt bra och ANDY har verkligen visat framfötterna, det är han som sköter administrationen och det ekonomiska medan SARA ordnar med blommorna och jobbar i kassan tillsammans med de andra anställda.
Trots att det gått så många år sedan dagarna då SARA var otrogen med ANDYS bror så gnager skulden fortfarande inom henne. 

Föregående - START - Nästa

241


Parets andra barn blir också en pojke och han döps till JOSEF efter JAQUELINES farfar. Lille JOSEF är förtjusande söt och är ett väldigt snällt barn, han skriker bara när han är hungrig. JACOB har blivit lite större och är numera en riktig liten busunge! Hans största idol är pappa PATRICK som han redan sett på tv och ibland får han till och med följa med på en flygtur! När han inte leker med mamma eller pappa så brukar han busa med katten SIMON, de kommer oftast bra överens. Fast en gång tog JACOB i lite för hårt och SIMON svarade direkt med att bita sin lille husse i örat. JACOB började förstås storgråta och ville till sin mamma, JAQUELINE tröstade sin son men skällde inte ut SIMON. Hon förstod att den annars genomsnälla katten behövde markera gränsen till sin lilla husse.
Eftersom JAQUELINE och PATRICK redan längtar efter fler barn förstår hon att hon inte kan skjuta upp sin karriär längre. Dessutom har ju skivaffären hon arbetade på gått i konkurs. Hon tar kontakt med skivbolaget och säger att det är nu eller aldrig, man kan ju sjunga även om man är gravid. Och de är med på noterna, nästa studion!

Föregående - START - Nästa

240


Något alldeles otroligt händer när PATRICK är ute med sitt team sent en natt. De har omringat en lagerlokal där de tror att något mycket olagligt pågår. Och mycket riktigt, när de stormar in börjar de ca 25 brottslingarna där inne sprida sig direkt för att försöka fly. PATRICK är hack i häl efter två stycken bovar, men för att komma undan välter de en stor tank med radioaktiv vätska över PATRICK! Han försöker skydda sig men förstår snart att det är ute med honom. Eller? Vätskan känns varm och len och han kan direkt jaga vidare efter skurkarna. Men vad nu? Det verkar som om PATRICK har fått superkrafter för han springer inte ikapp tjuvarna, han flyger ikapp dem! Det tar bara några sekunder innan han har fångat och bundit alla 25 stycken helt på egen hand.
Från och med den dagen kallas PATRICK för GRÖNA DIAMANTEN, och hans livsuppgift är att skydda SIMLANDS invånare. Han älskar sitt nya jobb, om något var det detta som han drömde om när han var liten!

Föregående - START - Nästa

239


Tårtkalaset fortsätter hela kvällen och avslutas med lite fyrverkerier. CHECO hade lite otur.

Föregående - START - Nästa

238


DISA och CHECO har bjudit hem sin stora familj för lite festligheter i deras trädgård. DISA tycker det är så roligt att ha alla sina barn samlade igen, även JAQUELINE är där som just nu är gravid för andra gången. DISA är väldigt förtjust i sin svärdotter och de två har kommit mycket nära varandra under de senaste åren. DISA är ofta och hälsar på dem i deras lägenhet för att träffa sin sonson JACOB.

Föregående - START - Nästa

237


Dagen har kommit då alla de fyra valparna har blivit placerade hos trevliga familjer och ANETTE är nöjd med vart de olika hundarna hamnade. Nu kan de bara hoppas att nästa kull kommer snart.
ANETTE har avancerat och är nu kapten för en mindre styrka inom millitären. Men då SIMLAND lyckligtvis inte ligger i krig så blir det bara olika sorters simulerade övningar.
PONTUS har blivit arbetslös eftersom den lilla skivaffären som han arbetade på har gått i konkurs. Men han tycker inte det är så farligt, förutom att hans favoritaffär är borta förstås. Nu får han en chans att verkligen satsa på det som han tycker är kul, att skapa musik. 

Föregående - START - Nästa

236Föregående - START - Nästa

235


Studenterna går in på sitt andra år på MUSIKALSKA INSTITUTET och de har riktigt kul ihop. Tillsammans har de bildat ett band som brukar spela inför publik. JONO sitter förstås som alltid vid trummorna, hans favoritinstrument. DENNIS ANDERSSON är dock inte kvar på institutet längre, han skötte sig inte så bra...

Föregående - START - Nästa

234


Det är inte bara JOHHNY som gillar att spela spratt med sina bröder!

Föregående - START - Nästa

233


PATRICIA och AMAL älskar att skvallra om killar, men ibland blir det lite pinsamt eftersom PEDRO är PATRICIAS storebror.

Föregående - START - Nästa

232


RANJIT och OLIVERJR kan sitta uppe hela nätterna och lana i biblioteket.

Föregående - START - Nästa

231


AMAL och PEDRO har redan börjat planera sitt bröllop tillsammans, vart de ska bo och hur många barn de ska ha. Här myser de lite i husets bibliotek.

Föregående - START - Nästa

230


RANJIT är fortfarande tillsammans med BRITTA BRODE. Han är väldigt förälskad och helt övertygad om att hon är kvinnan i hans liv. Trots den ganska stora åldersskillnaden friar han till henne!

Föregående - START - Nästa

229


Syskonen RAMASWAMI deltar i ett kuddkrig utanför deras studentkorridor.

Föregående - START - Nästa

RSS 2.0