323


Eftersom alla andra sover blir det många pizzor på egen hand för JOHAN. 

Föregående - START - Nästa

322

Den enda medlemmen i KOTTEN som inte är så intresserad av de små bebisarna är JOHAN WALL som mest sover på dagarna och sitter uppe hela nätterna och programmerar på sitt datorspel.

Föregående - START - Nästa

321


BRITTA BRODE bestämmer sig äntligen för att flytta in hos sin färstman RANJIT RAMASWAMI och hans killkompisar. Självklart vill hon bo tillsammans med RANJIT men det är också de små trillingarna som lockar, hon älskar barn och vill väldigt gärna hjälpa OLIVERJR med att ta hand om RAIN, ROSE och RANGER (ej med på bild). Dessutom tror hon att det behövs en kvinna i huset. RANJIT är överlycklig och OLIVERJR tackar och bugar för all den hjälp han får. 

Föregående - START - Nästa

320


BRITTA BRODE som redan praktiskt taget är en familjemedlem i KOTTEN är självklart med när det vankas födelsedagsfirande för trillingarna. RAIN, ROSE och RANGER har blivit ett helt år gamla!

Föregående - START - Nästa

319

Till RANJITS stora förtjusning kommer hans fästmö BRITTA BRODE allt oftare på besök sedan trillingarna flyttade in. Precis som RANJIT älskar hon barn och skulle gärna vilja ha egna barn men hon har vart osäker om RANJIT verkligen är redo att bli pappa trots att han påstår att han är det. Han är ju faktiskt ganska mycket yngre än BRITTA.

Föregående - START - Nästa

318

RANJIT älskar barn och hjälper sin vän OLIVERJR så mycket han kan med att mata och byta blöjjor. Han längtar så till den dagen BRITTA bestämmer sig för att flytta in och de kan starta sin egen lilla familj.

Föregående - START - Nästa

317

JOHNNY har inte lika lätt att dra ner på sina arbetstimmar som sin storebor OLIVERJR eftersom han jobbar på ett bankkontor men eftersom han inte har någon flickvän har han ganska mycket tid över ändå till sina tre brorsbarn. Här tar han hand om lilla ROSE/RAIN en stund och ger henne ett bad.

Föregående - START - Nästa

316


OLIVERJR tar sitt nya jobb som trillingpappa på största allvar och han trivs väldigt gott med det. Han har dragit ner lite grann på sina arbetstimmar men han får mycket hjälp av sin bror JOHNNY och sina vänner RANJIT och BRITTA så han kan fortsätta jobba. Här myser han en stund med sin lille sonen/dotter ??

Föregående - START - Nästa

315


SARA är fortfarande arbetslös och hjälper gärna sin syster med att ta hand om flickorna. Hon är verkligen fäst vid ARWEN och föreställer sig att det är hennes och ANDERS dotter. Det skulle kunna vara sant då hon och hennes syster har exakt samma DNA!

Föregående - START - Nästa

314

Ibland får hon lägga mer tid till sin äldsta dotter, som att hjälpa till med läxorna t.e.x

Föregående - START - Nästa

313


Livet rullar på hemma hos familjen BROWN och SANDRA är mycket lycklig tillsammans med sin familj ovetande om att hennes syster och hennes man har ett delat förflutet. Hon är mammaledig tillsvidare och spenderar mer än gärna sin tid med sina två ögonstenar, döttrarna SUWANEE och ARWEN.
 

Föregående - START - Nästa

312

Trots att festen är i full rulle ute i trädgården smiter OLIVER in i huset för att kika till tvillingflickorna. ANGELICA var vaken så han passade på att mata sitt lilla barnbarn. Det dröjer ju faktiskt ett tag innan han får träffa dem igen!

Föregående - START - Nästa

311

avskedsmiddag för anne och oliver som ska ut och resa
tvillingarna är hemma på permis (ålder?)
välkommnar minnie till fmailjen
jono ska ut på turne
oliver nybliven pappa
valparna är bortadopterade

Föregående - START - Nästa

310Föregående - START - Nästa

309Föregående - START - Nästa

RSS 2.0