323


Eftersom alla andra sover blir det många pizzor på egen hand för JOHAN. 

Föregående - START - Nästa

322

Den enda medlemmen i KOTTEN som inte är så intresserad av de små bebisarna är JOHAN WALL som mest sover på dagarna och sitter uppe hela nätterna och programmerar på sitt datorspel.

Föregående - START - Nästa

321


BRITTA BRODE bestämmer sig äntligen för att flytta in hos sin färstman RANJIT RAMASWAMI och hans killkompisar. Självklart vill hon bo tillsammans med RANJIT men det är också de små trillingarna som lockar, hon älskar barn och vill väldigt gärna hjälpa OLIVERJR med att ta hand om RAIN, ROSE och RANGER (ej med på bild). Dessutom tror hon att det behövs en kvinna i huset. RANJIT är överlycklig och OLIVERJR tackar och bugar för all den hjälp han får. 

Föregående - START - Nästa

320


BRITTA BRODE som redan praktiskt taget är en familjemedlem i KOTTEN är självklart med när det vankas födelsedagsfirande för trillingarna. RAIN, ROSE och RANGER har blivit ett helt år gamla!

Föregående - START - Nästa

319

Till RANJITS stora förtjusning kommer hans fästmö BRITTA BRODE allt oftare på besök sedan trillingarna flyttade in. Precis som RANJIT älskar hon barn och skulle gärna vilja ha egna barn men hon har vart osäker om RANJIT verkligen är redo att bli pappa trots att han påstår att han är det. Han är ju faktiskt ganska mycket yngre än BRITTA.

Föregående - START - Nästa

318

RANJIT älskar barn och hjälper sin vän OLIVERJR så mycket han kan med att mata och byta blöjjor. Han längtar så till den dagen BRITTA bestämmer sig för att flytta in och de kan starta sin egen lilla familj.

Föregående - START - Nästa

317

JOHNNY har inte lika lätt att dra ner på sina arbetstimmar som sin storebor OLIVERJR eftersom han jobbar på ett bankkontor men eftersom han inte har någon flickvän har han ganska mycket tid över ändå till sina tre brorsbarn. Här tar han hand om lilla ROSE/RAIN en stund och ger henne ett bad.

Föregående - START - Nästa

316


OLIVERJR tar sitt nya jobb som trillingpappa på största allvar och han trivs väldigt gott med det. Han har dragit ner lite grann på sina arbetstimmar men han får mycket hjälp av sin bror JOHNNY och sina vänner RANJIT och BRITTA så han kan fortsätta jobba. Här myser han en stund med sin lille sonen/dotter ??

Föregående - START - Nästa

315


SARA är fortfarande arbetslös och hjälper gärna sin syster med att ta hand om flickorna. Hon är verkligen fäst vid ARWEN och föreställer sig att det är hennes och ANDERS dotter. Det skulle kunna vara sant då hon och hennes syster har exakt samma DNA!

Föregående - START - Nästa

314

Ibland får hon lägga mer tid till sin äldsta dotter, som att hjälpa till med läxorna t.e.x

Föregående - START - Nästa

313


Livet rullar på hemma hos familjen BROWN och SANDRA är mycket lycklig tillsammans med sin familj ovetande om att hennes syster och hennes man har ett delat förflutet. Hon är mammaledig tillsvidare och spenderar mer än gärna sin tid med sina två ögonstenar, döttrarna SUWANEE och ARWEN.
 

Föregående - START - Nästa

312

Trots att festen är i full rulle ute i trädgården smiter OLIVER in i huset för att kika till tvillingflickorna. ANGELICA var vaken så han passade på att mata sitt lilla barnbarn. Det dröjer ju faktiskt ett tag innan han får träffa dem igen!

Föregående - START - Nästa

311

avskedsmiddag för anne och oliver som ska ut och resa
tvillingarna är hemma på permis (ålder?)
välkommnar minnie till fmailjen
jono ska ut på turne
oliver nybliven pappa
valparna är bortadopterade

Föregående - START - Nästa

310Föregående - START - Nästa

309Föregående - START - Nästa

308Föregående - START - Nästa

307Föregående - START - Nästa

306

FEL NAMN.
 
ANDY och hans lilla familj flyttar så småningom in hos MARIA och hennes två döttrar. Nu är de tillsammans en stor familj med hela sex stycken familjemedlemmar. Men MARIAS hus, VITA VILLAN, är stort och rymligt och det finns gott om plats för alla.
ANDY fortsätter att jobba i blomsterbutiken som går riktigt bra. MARIA har inget jobb alls utan klarar sig bra på arvet efter sin man och brukar roa sig med att hålla middagsbjudnngar för sina vänner. Dessutom är huset redan färdigbetalt.
BEATA och BETTY går redan på gymnasiet och det är BEATA som brukar komme hem med de bästa betygen. BETTY däremot har trots sin avsaknad av blont hår inte så mycket bakom pannbenet. För att retas sprider BEATA lite då och då ett rykte om att BETTY regelbundet färgar håret. Men för det mesta kommer de överens.
ALEX och SEBASTIAN trivs väldigt bra i sitt nya hem, och MARIA är inte sen med att skämma bort dem ordentligt. Även dvärgpudlarna PERDITA och PERCY får samma behandling!


Föregående - START - Nästa

305

En dag när OLIVERJR och de andra tre killarna hemma i KOTTEN precis har ätit färdigt middagen som han har lagat ringer det på dörren. OLIVERJR går för att öppna och på tröskeln står ingen mindre än ALLEGRA GAST, hans gamla flamma från univesitetet. Han hade alldeles glömt bort den natten för nästan ett år sedan när de faktiskt gifte sig, något han bittert ångrar nu när hon står framför honom. De har inte hörts av sedan dess och han frågar varför hon är här nu. ALLEGRA svarar inte, utan knör sig in genom dörren dragandes på något som ser ut som en stor hemmagjord barnvagn. "Nu får du ta hand om dem" säger hon och smäller igen dörren efter sig när hon går. OLIVERJR och de andra killarna står helt förstummade och undrar vad som flugit i människan. Till slut går RANJIT fram till vagnen och lyfter på skynket som täcker ovansidan. Sedan säger han glatt "Grattis, vi har blivit föräldrar!" I vagnen ligger inget mindre än tre små bebisar, och det är ingen tvekan, OLIVERJR är deras pappa!

Föregående - START - Nästa

304


Till middag blir det ofta vegetariskt som båda två älskar!

Föregående - START - Nästa

303


PATRICIA lär sig mycket om japansk matlagning och praktiserar gärna konsten i sitt sparsamt inredda kök som bara har det viktigaste.

Föregående - START - Nästa

302

PATRICIAS favoritsysselsättning är att meditera ute vid stenträdgården.

Föregående - START - Nästa

301

Paret stortrivs i det rofyllda huset och JOHAN fördriver ofta tiden med att läsa en bok i sitt favorithörn.

Föregående - START - Nästa

300


Föregående - START - Nästa

299


Föregående - START - Nästa

298Föregående - START - Nästa

297

Tvillingsystrarna LILLIAN och ANGELIKA kommer fortfarande inte överens och då och då ryker de ihop så dammet yr!

Föregående - START - Nästa

296


Det är påfrestande för RAJAN att varje dag se sin älskade ANGELIKA tillsammans med OLIVIA och för att trösta sig inleder han ett förhållande med den blonda SOLVEIG JANSSON.

Föregående - START - Nästa

295


En viss romans börjar uppstå mellan LILLIAN och DUSTIN. Är hon kanske ute på farligt vatten med tanke på att han är pappa till hennes nära vän SHANTIS kommande barn!?

Föregående - START - Nästa

294

När det inte är plugg på gång är det elbasen och elgitarren som gäller för bästisarna LILLIAN och OLIVIA.

Föregående - START - Nästa

293


I OLIVIA och ANGELIKAS förhållande prioriteras romantiken högt!

Föregående - START - Nästa

292


Föregående - START - Nästa

291


Då var det dags för ännu ett gäng att ta sig an universitetet. I samma årskurs finner vi OLIVIA och OSCAR DALTON, RAJAN RAMASWAMI, ANGELIKA och LILLIAN TREVLIG, SOLVEIG JANSSON, DUSTIN PANK och CD. Hur kommer det gå för dessa ungdomar att bo tillsammans under samma tak då ANGELIKA precis dumpat RAJAN för OLIVIA och de två tvillingsystrarna LILLIAN och ANGELIKA aldrig kommer särskilt bra överens? Dessutom tycker RAJAN inte om DUSTIN, det var ju han som gjorde hans tvillingsyster SANTI på smällen!

Föregående - START - Nästa

290


Också BRITTANY och JIMMY ser ut att bli ett par, här är de ute tillsammans på sin första romantiska date.

Föregående - START - Nästa

289


Kärleken spirar mellan JENNY och JONO!

Föregående - START - Nästa

288


När studenterna på MUSIKALISKA INSTITUTET går in på sitt fjärde år är allt fortfarande frid och fröjd. Alla har de var och en utvecklat sina musiktalanger, självförtroende och kontaktnät. Bara ett år kvar!

Föregående - START - Nästa

287

 
Inom kort föder JAQUELINE sitt tredje barn, det blir en flicka som får namnet JENNIFER och hon har svart hår, precis som sin avlidna pappa. PATRICKS död är fortfarande ett öppet sår i JAQUELINES hjärta och hon har svårt att ta sig an vardagen med blöjbyten och matning och allt annat som det innebär. DISA och CHECO hjälper självklart till så mycket de kan. Nu när sonen PEDRO har tagit över familjeföretaget så har de båda mycket tid över.

Föregående - START - Nästa

RSS 2.0