228


Alla studenterna har klarat sig igenom tredje året och nu börjar det sista året på universitetet.
Sammanhållningen på TALLKOTTENS STUDENTKORRIDOR är mycket bra, och ännu bättre nu när PEDRO inte är lika utstött längre. Det är AMAL som har gett honom självförtroendet att inte vara lika blyg längre bland folk.

Föregående - START - Nästa

227


JUSTUS DALTON som har blivit dumpad av sin fru för en kvinna har lämnat sitt gamla liv i lyx bakom sig för att slå sig ner i en liten stuga i den mest obefolkade del av SKÖNKÖPING. Det var allt han hade råd med efter att ha använt alla sina pengar för att försöka hitta ett botemedel till KATTA. Nu har han endast skogen och vargarna som grannar men det hjälper honom i alla fall att glömma det som hänt. 
De enda som känner till hans nuvarande bostad är sönerna ERIC och JOHAN. De har helt tagit avstånd från sin minneslösa mamma. De hälsar på JUSTUS så ofta de kan för att hålla sin far sällskap. I de lilla stugans enda rum går det inte att se väggarna för varenda centimeter är täckt av fotografier från JUSTUS och KATTAS liv tillsammans innan olyckan. Fotoalbumen och familjepoträtten var det enda JUSTUS bad om att få behålla från deras en gång gemensamma hem. Ibland kan JUSTUS ångra att han inte tog ärendet till domstol, då kanske hans söner inte hade blivit arvlösa. KATTA vill inte kännas vid dem och har meddelat att de inte kommer få ett öre. Tvillingarna klandrar inte sin far, men önskar att deras mor kunde ta sitt förnuft till fånga och att deras pappa ska klara ensamheten ute i skogen.

Föregående - START - Nästa

226


Paret HOVLUND-DALTONS gamla fina hus på SIMGATAN 190 står nu tomt. KATTA och JUSTUS köpte det tillsammans men JUSTUS hade inte råd att bo kvar där efter att han lagt alla sina besparingar på att hjälpa KATTA.
KATTA däremot hade en stor summa pengar skriven i sitt namn och har nu ännu mera eftersom det första hon gjorde var att sälja huset. Enligt lag fick förstås JUSTUS hälften av vinsten.
Tillsammans med ANA har nu KATTA lämnat både SKÖNKÖPING och SIMLAND. De ville se sig om i världen tillsammans och inte ens KATTAS söner vet var de befinner sig nu. Vilket egentligen inte är så konstigt eftersom KATTA avsagt sig all kontakt med ERIC och JOHAN och dessutom gjort dem arvlösa.
Om SKÖNKÖPING någonsin kommer att få återse KATTA DALTON och om hennes minne för alltid kommer förbli bortblåst återstår att se. 

Föregående - START - Nästa

225


SHANTI RAMASWAMI fortsätter träffa DUSTIN PANK i smyg trots sina föräldrars förbud.

Föregående - START - Nästa

224


Eftersom RAJAN RAMASWAMI gjorde slut med ANGELIKA kan hon och OLIVIA nu vara öppna om sitt förhållande. Här har de en dubbel-date ute i trädgården tillsammans med deras syskon, OSCAR DALTON och LILLIAN TREVLIG.

Föregående - START - Nästa

223


ANGELIKA TREVLIG och OLIVIA DALTON har lyckats hålla sitt förhållande hemligt ganska länge men nu har ANGELIKAS pojkvän RAJAN fått reda på det! Han konfronterar genast ANGELIKA och gör sedan slut med henne!

Föregående - START - Nästa

222


SWAT-patrullen tränar hårt för att hålla sig i form.

Föregående - START - Nästa

221


PATRICK har änrligen uppnått sitt mål, han är numera medlem i SIMLANDS SWAT-patrull!

Föregående - START - Nästa

220


PATRICK älskar sin lilla son så mycket att han tror han ska gå sönder inuti, och han tänker jämt på sitt andra barn som är på väg!

Föregående - START - Nästa

219


Bebisen är född och det blev en liten pojke! Han får heta JACOB efter JAQUELINES pappa.
Men JACOB är inte den enda goda nyheten, JAQUELINE är nämligen gravid igen! Deras första son han knappt komma ut föränns de förstod att det var dags igen. Paret är så glada, det lönade sig verkligen att inte ge upp.
Dessutom har PATRICK precis avslutat sin SWAT-träning så nu går hans dröm äntligen i uppfyllelse!

Föregående - START - Nästa

218


Den gamla ladan i utkanten av SKÖNKÖPING har blivit riktigt hemtrevlig tack vare ANETTE och PONTUS.

Föregående - START - Nästa

217


Det är många hundar i huset nu och här syns alla utom APOLLON, från vänster; ATHENA, HERA, ZEUS, ARES och ARTEMIS.

Föregående - START - Nästa

216Föregående - START - Nästa

215


Nu har även ARES och ATHENA växt upp till stora hundar och trots att ANETTE knappt vill inse det är det snart dags att sälja de fyra "valparna" och göra plats för nästa kull. Men det är ett litet tag kvar tills dess i alla fall.
ANETTE som är färdig med lumpen har bestämt att hon vill fortsätta sin karriär inom millitären. Hon gjorde bra ifrån sig under träningen och har inga svårigheter med att få permanent anställning. Men hon får precis som alla andra börja från botten och arbeta sig uppåt. Det blir många tidiga mornar och långa dagar men hon trivs väldigt bra. 
Eftersom JAQUELINE väntar barn tillsammans med PONTUS bror PATRICK så gör de inga musikaliska samarbeten för tillfället. Men PONTUS gör lite mindre tekniska jobb åt några lokala talanger men mestadels jobbar han som vanligt i skivaffären. Fast det är ganska tråkigt nu när JAQUELINE är mammaledig.

Föregående - START - Nästa

214


ANDERS brukar hämta SUWANEE på dagis efter sitt jobb. Nu har hon precis fått mat och han passar på att busa lite med henne.

Föregående - START - Nästa

213


SUZAN har nu efter ett långt och innehållsrikt liv följt sin make till den andra sidan. ANDERS och hans syskon ANDY och ANNE sörjer tillsammans med sina familjer och begraver sen sin mamma brevid deras pappa JOHN på SKÖNKÖPINGS KYRKOGÅRD. SANDRA är ett väldigt starkt stöd för sin man under dessa jobbiga tider, liksom lilla dottern SUWANEE som har växt till sig och går nu på sin mammas dagis. Hennes halvbror SEBASTIAN går också där. Även hemma får hon träffa sina två "kusiner" då familjen BREDÉN ofta är på besök.
SANDRA har börjat arbeta på dagiset igen. Det mesta är detsamma, fast en del barn har slutat och en del nya har börjat.
Även bland familjens fyra husdjur märks saknaden av SUZAN, de hade knappt hämtat sig efter JOHNS död.

Föregående - START - Nästa

212


JAQUELINE passar på att gosa extra mycket med katten SIMON under sin mammaledighet. Den pastellfärgade lägenheten har hon inrett alldeles själv.

Föregående - START - Nästa

211


Äntligen är det dags! Efter många försök är JAQUELINE äntligen gravid. Paret ser fram emot detta oerhört mycket men det kom faktiskt lite olägligt. JAQUELINE släppte nyligen sin skiva och blev ganska snabbt kontaktad av ett skivbolag som ville arbeta ihop med henne. Men nu måste hon vara ledig och tänka på det kommande barnet. Hon tycker det är ganska surt men nu vet hon i alla fall att de är intresserade så hon kan försöka igen efter att barnet är fött, och hur det än går så kommer hon ha en liten egen bebis att ta hand om!

Föregående - START - Nästa

210


JONO och JENNY fattar snart tycke för varandra och spenderar mycket tid tillsammans.

Föregående - START - Nästa

209


I äkta studentanda har de nyfunna vännerna HANNA och JENNY kuddkrig!

Föregående - START - Nästa

208


Det dröjer inte länge förräns vänskapsband börjar bildas mellan studenterna. Här har EVELINA och BRITTANY en rolig pratstund. 

Föregående - START - Nästa

207


JONO DALTON har tagit steget och flyttat långt hemifrån för att börja på universitetet han alltid drömt om; MUSIKALISKA INSTITUTET. Här brinner alla för samma intresse, nämligen att lyssna på och skapa musik. Tillsammans med syskonparet HANNA och PETER HJORT, JIMMY JAGGER, BRITTANY JOHNSON, EVELINA HILTON, DENNIS ANDERSSON och JENNY ABRAHAMSSON inleder JONO sitt första spännande år på universitetet.

Föregående - START - Nästa

206


Med många misstankar går ANGELIKA TREVLIG till restaurang Londoste i SIM CITY, hennes tvillingsyster har nämligen sagt att en hemlig beundrare väntar på henne där. Trots att hon inte litar på sin syster och har sin pojkvän RAJAN går hon dit, hon är så nyfiken. På restaurangen väntar OLIVIA och vid sidan av välsmakande oxfilé berättar hon om sina känslor för ANGELIKA. ANGELIKA blir väldigt rörd och vill gärna pröva för att se om det funkar mellan dem, men RAJAN får absolut inget veta. Det måste vara hemligt. 

Föregående - START - Nästa

205


OSCAR har börjat pola med DUSTIN, just nu är de på deras favoritställe i SIM CITY; KRYPTAN.

Föregående - START - Nästa

204


DUSTIN PANK är som sagt vida känd i SKÖNKÖPING som en riktig stökig grabb och SHANTIS föräldrar har förbjudit henne att träffa honom. Kommer hon att lyssna på sina föräldrar den här gången?

Föregående - START - Nästa

203


SHANTI har utökat sin krets av stökiga kompisar. Nu är hon tillsammans med SKÖNKÖPINGS buse DUSTIN PANK.

Föregående - START - Nästa

202


Lilla SMULAN har gått och blivit gråhårig, fast det är lika mycket liv i henne för det. Hon springer runt i huset, ofta letar hon efter RAJAN som varit hennes favorithusse ända sedan han var liten.
Även SHANTI och RAJAN har vuxit, och nu går de på gymnasiet. Och precis som SANJAY hoppats på får han återigen möjligheten att undervisa sina egna barn. RAJAN sköter sig bra men hans syster hoppar ofta över lektionerna och detta oroar SANJAY. Men han har inte pratat om det med sin fru än, han vet att hon inte skulle tåla det. Istället har han försökt diskutera det med SHANTI själv men hon verkar inte alls bry sig om sina studier. Inte ens hennes bror kan påverka henne, hon har helt enkelt roligare saker för sig.
PRIYA klarade sig undan stämmningen av hennes klient men stressen har lett till att hon lagt på sig både ett och annat kilo. Nu är hon tillbaka på kontoret igen och försöker uppta sitt jobb som den duktiga advokaten hon var.

Föregående - START - Nästa

201


ANNE DALTON i sitt femstjärniga kök på restaurang "3 RÄTTER".

Föregående - START - Nästa

200


Numera håller OLIVER mest till i sovrummet, där har han en liten ateljé så han kan tillverka sina mästerverk.

Föregående - START - Nästa

199


Katten PELLE och hunden TEXAS vistelse hos familjen DALTON blev tyvärr inte särskilt långvarig. Gamla som de var var det verkligen droppen som fick glaset att rinna över när deras älskade matte KATTA HOVLUND försköt dem p.g.a. minnesförlust, de klarade inte av hjärtesorgen utan somnade stilla in jämte varandra sent en kväll. Familjen DALTON sörjer förlusetn och hoppas att de får det bra tillsammans i himlen.
Äntligen är det dags för JONO att börja på universitetet. Han packar sina instrument och tar båten till sitt nya hem. Eftersom han flyttar så långt bort har han lovat mamma ANNE att ringa varje vecka.
Tvillingarna DALTON har börjat på gymnasiet tillsammans med sina kompisar från SKÖNKÖPING. OLIVIA är fortfarande förälskad i ANGELIKA TREVLIG och en dag efter skolan tar hon mod till sig och berättar sin hemlighet för ANGELIKAS syster. LILLIAN reagerar inte alls som OLIVIA trodde utan vill gärna hjälpa sin bästis med kärleken, trots att hon och ANGELIKA är allt annat än vänner. Tillsammans försöker de klura ut ett bra sätt att få ANGELIKA intresserad av OLIVIA. De vet att det kommer bli svårt, eftersom ANGELIKA fortfarande är tillsammans med RAJAN RAMASWAMI.
RAJANS syster, SHANTI, har skaffat en ny kille, DUSTIN PANK, som är med i kompisgänget nu. Han kan vara lite svår att tas med men är oftast ganska trevlig. OSCAR gillar honom i alla fall.
Tack vare DISAS hjälp är MINNIE nu en riktig trendhund. Flera gånger i veckan tar DISA med henne till visningar där hon får gå på dogwalken och visa upp det senaste hundmodet. Mamma MIMMI och morbror MUSSE har nu blivit till åren och får ta det lite lugnt. MUSSE är lite avundsjuk på MINNIE eftersom hon lyckades med det som han inte kunde, att bli en stjärna.

Föregående - START - Nästa

198


KATTA har vaknat upp ur sin koma! Och trots att detta borde vara JUSTUS lyckligaste dag så blir det hans värsta! KATTA har tappat minnet och kommer varken ihåg sin man, sina barn eller någonting som hände innan hon vaknade. Förgäves försöker JUSTUS förklara och berätta för henne att de är man och hustru och att de älskar varandra. I flera timmar varje dag sitter han jämte hennes säng och visar fotoalbum efter fotoalbum för sin fru men inget händer. Hennes minne förbättras ine ens när barnen JOHAN och ERIC kommer för att besöka sin mamma. Inte heller PELLES svaga jamanden eller TEXAS mjuka päls kan väcka hennes minne. Det värsta av allt är att hon inte verkar vilja komma ihåg, hon har blivit helt förändrad.
En vecka efter uppvaknandet bevittnar JUSTUS något fruktansvärt när han kliver in i KATTAS patientrum; KATTA kysser sin läkare, ANA DOCTORRÉ, som har tagit hand om KATTA under de två åren hon legat i koma. Först blir han rasande men ger sedan KATTA en chans att förklara sitt handlande. Förklaringen lyder att KATTA har blivit förälskad i doktor DOCTORRÉ och de tänker flytta ihop så fort KATTA blir släppt från sjukhuset. JUSTUS bryter ihop på fläcken och lämnar sjukhuset i tårar. Hur ska detta sluta?

Föregående - START - Nästa

197


ERIC har alla highscores på underhållsrummets arkadspel.

Föregående - START - Nästa

196


Senare på kvällen blir PEDRO väldigt överraskad när AMAL friar till honom! Han säger ja direkt och de är förlovade!

Föregående - START - Nästa

195


AMALS kärlek till PEDRO har verkligen gjort underverk för honom. Äntligen har han lyckats bli av med övervikten han har släpat på ända sedan han var en liten pojke. De funkar verkligen bra ihop. Här är de ute på dejt och PEDRO passar på att sjunga lite för AMAL.

Föregående - START - Nästa

194


Studenterna är nu redo att ta sig an år tre på universitetet!

Föregående - START - Nästa

193


SARA älskar sitt kärleksbarn SEBASTIAN över allt annat, till och med sin andra son ALEX.

Föregående - START - Nästa

192Föregående - START - Nästa

191


ALEX är nu såpass stor att han kan börja i småskolan och det ser han fram emot. Lille SEBASTIAN har också växt till sig och ska nu börja på dagis. Alltså kan SARA börja jobba igen. Medan hon var mammaledig har hon haft lite tid över till att plugga så hon bestämmer sig för att starta sitt eget företag. Det blir en liten blomsterhandel i SKÖNKÖPINGS centrum. Hon valde att starta den typen av affär eftersom det inte fanns någon tidigare.
ANDY har tröttnat på att jobba som kock och vill gärna hjälpa till i SARAS affär. Hon är först ganska motvillig till detta, hon är ju inte säker på hur länge hon kommer stanna hos ANDY, och att då involvera honom i hennes företag skulle vara dumt. Men han tjatar så mycket så till slut ger hon med sig. Det visar sig vara ett bra beslut för ANDY har riktigt stora talanger när det gäller blommor och plantor.
SARA tycker det är riktigt trevligt att jobba i affären tillsammans med ANDY, kanske är han inte så dum i alla fall. Nu får hon istället djupa skuldkänslor för att hon varit otrogen mot honom, hon känner att hon måste avslöja sin hemlighet snart.

Föregående - START - Nästa

190


ZEUS busar med sina minsta valpar, ATHENA och ARES.

Föregående - START - Nästa

189


Även mor och dotter tar sig en lekstund ibland. Här är ARTEMIS oc HERA ute i trädgården efter skymmning. ATHENA sussar gott i gräset.

Föregående - START - Nästa

188


ARES och ATHENA leker glatt med varandra medan ANETTE lagar mat till hela familjen.

Föregående - START - Nästa

187


APOLLON och ARTEMIS är inte längre några valpar men än finns det mycket plats i den stora ombyggda ladan. Alla hundarna kommer bra överens och storasyskonen brukar hjälpa till med att ta hand om valparna.
PONTUS och JAQUELINE WIDELL har än en gång slagit sina kloka huvuden ihop och håller nu på med att spela in en ny skiva. PONTUS tycker det låter riktigt bra och han och ANETTE lyssnar mycket på hennes musik hemma också.
ANETTE tycker det är jättebra att PONTUS hittat en kul hobby. Själv är hon snart klar med lumpen och funderar på hur hon ska gå vidare efter det.

Föregående - START - Nästa

186Föregående - START - Nästa

185


SIMON har växt upp och blivit en riktig tiger. Men han är inte så farlig som han låter och är hur snäll som helst och både JAQUELINE och PATRICK behandlar honom som om han vore deras bebis. På tal om bebisar så har paret försökt skaffa barn ett tag men än har inget hänt. Sånt kan ju ta tid så det är bara att fortsätta försöka.
JAQUELINE som har sålt ganska många av sina egenproducerade skivor har blivit uppmuntrad till att göra en uppföljare. Så när hon inte arbetar i skivaffären skriver hon lite nya låtar till plattan.
PATRICK avancerar väldigt snabbt inom poliskåren och har nu sitt eget team av poliser som han leder ute på nätterna. Drömmen är att så småningom jobba i ett SWAT-team.


Föregående - START - Nästa

184


Dejten går vägen och det dröjer inte länge förräns LILLIAN förstår att OSCAR är mannen i hennes liv, i alla fall för tillfället!

Föregående - START - Nästa

183


OSCAR har länge vart förälskad i OLIVIAS bästis LILLIAN. Och tack vare hans tvillingsysters avancerade övertalningsfärdigheter har han lyckats få en dejt med LILLIAN. Men kommer hon att falla för hans charm eller tycker hon att han är barnslig?

Föregående - START - Nästa

182


Ett helt år har passerat men KATTA HOVLUND har inte ens blinkat utan ligger fortfarande i koma. JUSTUS börjar bli desperat men hänger fast vid en väldigt liten gnutta hopp.
Forskarna som JUSTUS har anställt jobbar fortfarande på men han känner hur det börjar eka högre och högre i plånboken för varje dag som går.
Polisen har inte lyckats få reda på någonting i sin utredning och den kommer antagligen snart att läggas ner. DISA BENNEMO, som har varit HOVLUNDS goda vän sedan univeristetstiden har bett sin son som är polis, PATRICK WIDELL, att han ska göra allt han kan för att utredningen inte ska avslutas. Men trots ivriga försök läggs den ner i brist på bevis.
För att underlätta för JUSTUS, som knappt är hemma i sitt hus längre (han bor praktiskt taget på sjukhuset), så bestämmer sig ANNE DALTON för att ta hand om sin mans kusins husdjur, PELLE och TEXAS. De har fått klara sig själva en hel del under det gågna året men nu blir det ändring på det. PELLE är som vanligt mycket snäll mot sina nya ägare medan TEXAS fortfarande beter sig som en valp!

Föregående - START - Nästa

181


Uppvärmning inför tenta...

Föregående - START - Nästa

180


OLIVERJR som inte alls haft några planer på giftemål, allra minst med ALLEGRA, drar fram en ring och friar till henne i bara underkläderna! Tänk vad lite dricka kan göra...

Föregående - START - Nästa

179


OLIVERJR och hans kompis ALLEGRA får i sig lite för mycket att dricka och kvällen slutar inne på OLIVERJRs rum...

Föregående - START - Nästa

178


Trots allt kommer bröderna JOHAN och ERIC bra överens.

Föregående - START - Nästa

177


Ganska ofta går det hett till också.

Föregående - START - Nästa

176


JOHANS ögon glittrar verkligen när han tittar på sin älskade PATRICIA.

Föregående - START - Nästa

175


AMAL har alltid försvarat PEDRO (nästan alltid i alla fall) när han har blivit mobbad eftersom han är hennes bästa kompis storebrorsa. Nu när det tagit slut med JOHNNY och hon inte längre jagar efter honom har hon upptäckt vilken fantastiskt men blyg person som döljer sig där inne. PEDRO faller pladask när han inser att AMAL faktiskt är intresserad av honom.

Föregående - START - Nästa

174


Studenterna har nu klarat sitt första år av universitetet och ska påbörja sitt andra. ERIC, OLIVERJR och PEDRO fick mycket bra slutbetyg som de kan vara stolta över.
AMAL och JOHNNY är inte längre tillsammans, hon insåg att JOHNNY inte är ute efter något långvarigt förhållande men det är hon så de gjorde slut.
RANJIT har numera ett seriöst förhållande med BRITTA BRODE och får ganska mycket status för att hans tjej är några år äldre än studenterna.
PATRICIA och JOHAN kilar på stadigt som vanligt.

Föregående - START - Nästa

173


HERA håller ett vakande öga på alla sina fyra valpar och ANETTE hjälper till.

Föregående - START - Nästa

172

HERA och ZEUS har fått två valpar till och dem heter ARES och ATHENA. Nu är det verkligen liv i huset och ANETTE och PONTUS har fullt upp med att ta hand om de små. HERA och ZEUS hjälper förstås också till.
ANETTE har avklarat hälften av tiden i lumpen nu och hon längtar till hon är färdig så hon kan spendera mer tid med sina hundar.

Föregående - START - Nästa

171


SUZAN hjälper mer än gärna till med att ta hand om lilla baby SUWANEE.

Föregående - START - Nästa

170Föregående - START - Nästa

169


Hela familjen strålar när lilla SUWANEE föds. SANDRA låg på BB samtidigt som sin syster och bebisarna föddes med bara en veckas mellanrum. SANDRA är så glad att hon knappt vet vad hon ska ta sig till. ANDERS är helt faschinerad över att något så litet kan göra honom så glad. Samtidigt tyngs han av hemligheten som han och SARA delar, att ANDERS är SEBASTIANS riktiga far. Han har gjort klart för SARA att det måste vara hemligt för evigt, även om det känns tungt för honom att avsäga sig sin första son. Han är inte helt säker på att han kan lita på att SARA inte gör något drastiskt, hennes känslor för honom var starkare än han trodde. Han kan bara hoppas på att SARA håller tyst, annars kommer hela hans liv att vara förstört.
För tillfället är SANDRA mammaledig för att ta hand om SUWANEE, hon får förstås mycket hjälp av svärmor SUZAN. ANDERS har nu jobbat som legitimerad läkare ett bra tag, och han kämpar hela tiden vidare med att klättra på den interna stegen.
TUSS och TUSSAN är lika stojjiga som vanligt men både NICKE och NICKY har fått ett par gråa hårstrån. Nu har även NICKE pansionerats från sitt polisyrke men han ligger absolut inte på latsidan utan har utnämt sig själv till förste bebisvaktare, ingen okänd persom kan komma nära SUWANNE utan mattes tillåtelse och han lämnar i stort sett aldrig SUWANEES sida. 

Föregående - START - Nästa

168


SARAS andra barn blir också en pojke och hans namn blir SEBASTIAN. SARA kan inte låta bli utan berättar för ANDERS att det är hans son. ANDERS som precis fått dottern SUWANEE tillsammans med SANDRA blir helt förskräckt över detta och förklarar för SARA att detta måste hållas hemligt, han vill inte förstöra sitt äktenskap med SANDRA. Den korta tiden han haft tillsammans med lilla SUWANEE har fått honom att förstå att han älskar sin fru och dotter och vill ta hand om dem resten av sitt liv.
Nu är det SARAS tur att bli förskräckt, hon trodde att ANDERS verkligen ville satsa på deras förhållande och bilda en egen familj men nu inser hon att det bara var en dröm. Hennes planer på att lämna ANDY för ANDERS går om intet och SARA blir ganska deprimerad för en tid.
ANDY har dock ryckt upp sig ganska ordentligt, han är nu inte längre bara kypare utan hoppar in som extrakock ibland på restaurangen vilket gör att han tjänar lite mer. Och när han är hemma spenderar han all sin tid med ALEX som har växt till sig lite nu. Och han älskar att ta hand om yngste sonen SEBASTIAN, som han är helt övertygad är hans egen. Varför skulle han tro något annat?

Föregående - START - Nästa

167


HERA och ZEUS har fått valpar! Det blev en hona och en hane och dem får heta ARTEMIS och APOLLON.
ANETTE är jätteglad att deras uppfödning har tagit fart och ägnar mycket tid åt att se efter hundarna så dem har allt de behöver. Oftast går det bra men ibland blir det lite jobbigt eftersom hon gör lumpen samtidigt.
Som tur är kan PONTUS ta hand om dem när ANETTE är upptagen. Han jobbar fortfarande i skivaffären, men han har också börjat göra lite olika jobb hemma. Ända sedan han hjälpte JAQUELINE WIDELL att spela in en skiva har han fått fler förfrågningar om liknande uppdrag och han tackar inte nej, han tycker bara det är roligt!

Föregående - START - Nästa

166


OLIVIA umgås mycket med SHANTI RAMASWAMI men hennes allra bästa vän är LILLIAN TREVLIG. De är ofta ute på stan tillsammans eller hemma hos OLIVIA och spelar musik i källaren. Trots att tjejerna berättar allt för varandra vågar OLIVIA inte avslöja att hon är hemligt kär i LILLIANS tvillingsyster, ANGELIKA TREVLIG. Speciellt inte när systrarna nästan är dödsfiender! Hur länge kan hon bära på sin hemlighet?

Föregående - START - Nästa

165


När JONO inte är i skolan eller på jobbet är han hemma i källaren med sina syskon. Tillsammans har de bildat ett band, DEAD RATZ, och de börjar bli riktigt duktiga!

Föregående - START - Nästa

164


DISA tar över det som OLIVER har påbörjat, hon är ju faktiskt lite av en expert. Här lär hon MINNIE hur man hälsar på en modellagent.

Föregående - START - Nästa

163


Hemma hos familjen DALTON är det alltid liv och rörelse, här försöker OLIVER lära MINNIE att "prata".

Föregående - START - Nästa

162

JONO har börjat på gymnasiet nu och hans yngre syskon, OLIVIA och OSCAR har börjat på högstadiet.
Nu är det inte särskilt långt kvar tills JONO ska börja på universitetet och han har redan bestämt sig för att han inte ska gå på SIMLANDS UNIVERSITET som hans äldre syskon. Han vill gå en speciell utbildning som bara finns i grannlandet, därför har han skaffat ett jobb efter skolan så han kan spara pengar. Jobbet tar up ganska mycket tid och JONO är inte hemma så ofta. Tvillingarna är inte heller hemma så mycket, efter skolan är de ute med sina kompisar, drar in till SIM CITY m.m.
ANNE och OLIVER förstår att det inte kommer dröja särskilt länge innan deras hur är helt barntomt så det försöker att ta tillvara på tiden så bra som möjligt. OLIVER är för det mesta hemma och målar tavlor som han sedan säljer. ANNE är fortfarande köksmästare på sin restaurang men spenderar också mycket tid i hemmakontoret sysselsatt med pappersarbete.
MINNIE är inte längre en valp och har verkligen fått ett speciellt utseende. ANNES väninna DISA har återigen tagit på sig jobbet som hundcoach, hon tror absolut att MINNIE hör hemma i underhållningsbranschen.
JONO har börjat på gymnasiet nu och hans yngre syskon, OLIVIA och OSCAR, har börjat på högstadiet.
Nu är det inte särskilt långt kvar tills JONO ska börja på universitetet och han har redan bestämt sig för att han inte ska gå på SIMLANDS UNIVERSITET som hans äldre syskon. Han vill gå en speciell utbildning som bara finns i grannlandet, därför har han skaffat ett jobb efter skolan så att han kan spara pengar. Jobbet tar upp ganska mycket tid och JONO är inte hemma så ofta. Tvillingarna är inte heller hemma så mycket, efter skolan är de ute med sina kompisari SIM CITY.
ANNE och OLIVER förstår att det inte kommer dröja särskilt länge innan deras hur är helt barntomt så det försöker att ta tillvara på tiden så bra som möjligt. OLIVER är för det mesta hemma och målar tavlor som han sedan säljer. ANNE är fortfarande köksmästare på sin restaurang men spenderar också mycket tid i hemmakontoret sysselsatt med pappersarbete.
MINNIE är inte längre en valp och har verkligen fått ett speciellt utseende. ANNES väninna DISA har återigen tagit på sig jobbet som hundcoach, hon tror absolut att MINNIE hör hemma i underhållningsbranschen.

Föregående - START - Nästa

161

SHANTIS kompisar däremot brukar mamma RAMASWAMI inte bjuda hem, fast SHANTI och hennes bästa kompisar OLIVIA DALTON och LILLIAN TREVLIG föredrar ändå att vara ute på stan tillsammans. Men SHANTI tycker det är lite tråkigt att hon och hennes mamma inte kommer så bra överens.

Föregående - START - Nästa

RSS 2.0