273


Och så levde de lyckliga i alla sina dagar. Eller?

Föregående - START - Nästa

272


AMAL tillsammans med sin mor PRIYA på denna lyckliga dag.

Föregående - START - Nästa

271


PEDRO tar sig en svängom på dansgolvet tillsammans med sin älskade lillasyster PATRICIA.

Föregående - START - Nästa

270


PEDRO är på strålande humör hela dagen lång. Här ses han i en ivrig diskussion med AMALS bror och PEDROS gamla skolkamrat, RANJIT RAMASWAMI.

Föregående - START - Nästa

269


När ceremonin är avklarad är det dags för en skål och PEDRO håller tal inför deras familjer till hans nya fru AMAL BENNEMOS ära.

Föregående - START - Nästa

268


AMAL RAMASWAMI och PEDRO BENNEMOS bröllop hålls i en av SKÖNKÖPINGS vackra parker som de har hyrt för dagen. Festligheterna inleds med bröllopsceremonin.

Föregående - START - Nästa

267


Efter studenten så hyrde paret JOHAN DALTON och PATRICIA BENNEMO en liten lägenhet tillsammans. De ska inte stanna så länge i SKÖNKÖPING, bara tillräckligt länge för att ordna med papper och pengar inför deras resa till JAPAN. Trots att JOHAN numera är arvlös så är pengar inget problem för dem, PATRICIAS föräldrar vill så gärna dela med sig av sin lilla förmögenhet.
Innan de åker ska PATRICIA gå på sin bror PEDROS bröllop som snart ska äga rum.

Föregående - START - Nästa

266


RANJIT RAMASWAMI och BRITTA BRODE har varit förlovade i över ett år nu, när ska BRITTA BRODE flytta in till KOTTEN?

Föregående - START - Nästa

265


De fyra polarna från KOTTENS STUDENTKORRIDOR har tillsammans köpt ett mindre kollektivboende i centrala SKÖNKÖPING som de passande nog döper till KOTTEN. Alla kommer de riktigt bra överens trots att det är ganska trångt i deras hus.
Det kan dessutom bli ganska stökigt i lyan men OLIVERJR brukar se till att det blir storstädning minst en gång i veckan i alla fall. Det är också han som lagar den mesta av maten i huset, han har verkligen ärvt den färdigheten av sin mamma. Han tycker det är roligt att stå i köket så han klagar inte. Fast ibland hinner han inte eftersom han har fått en praktikplats på en liten forskningsanläggning i Sim CITY. Han får väldgt lite betalt men han hoppas att det ska leda vidare till något annat.
ERIC DALTON har inget jobb än, men han sitter hemma och knappar febrilt på datorns tangentbord. Han arbetar med att utveckla ett eget datorspel och han hoppas att han snart, när det är klart, ska få chansen att visa upp det för ett spelföretag. Har han tur kanske han kan få jobb där sedan.
RANJIT som inte gjorde så bra ifrån sig på universitetet har sökt en hel del olika jobb. Nu har han äntligen fått napp. Det kanske inte är det roligaste, men jobbet som insektsutrotare ger i alla fall ganska bra betalt. När han inte jobbar så spenderar han nästan all sin tid tillsammans med sin fästmö BRITTA BRODE. De är oftast hemma i hennes lägenhet som hon delar med två tjejkompisar, men ibland även hemma hos RANJIT. Han vill verkligen att hon ska flytta in tillsammans med honom på KOTTEN men BRITTA är lite tveksam.
JOHNNY som är ganska intresserad av ekonomi har fått jobb på SIM CITYS bankkontor. Även om det går bra för honom på arbetet så går det sämre med kärleken. Just nu träffar han ingen tjej alls.

Föregående - START - Nästa

264

Med lite hjälp av PEDROS föräldrars stora tillgångar så har han och hans färstmö AMAL RAMASWAMI köpt ett jättefint hus tillsammans. Läget var det viktigaste för dem och huset är verkligen allt vad de drömt om även om insidan behöver renoveras en hel del. PEDRO har tackat nej till ytterligare pengar från sina föräldrar, han vill först och främst klara sig själv vilket han är säker på att de kommer göra tack vare firman som han har ärvt av sin pappa.
AMAL planerar inte att skaffa något jobb, inte just nu i alla fall utan kommer istället koncentrera sig på att ta hand om hemmet. Huset som de har köpt är ganska stort och det krävs mycket arbete med det. Både renovering, städning och trädgårdsarbete. Hon längtar verkligen efter att få ta tag i det.
Men först måste de klara av det allra viktigaste, bröllopet!

Föregående - START - Nästa

263


CHECOS son PEDRO tar över möbelfirman som CHECO startat och han vet att den är i goda händer.

Föregående - START - Nästa

262


SEMLA har fått valpar! Det blev två stycken blivande polishundar och de fick heta LADY och LUDDE, en flicka och en pojke alltså.
Nu när parets son PEDRO har tagit examen från universitetet kan CHECO pensionera sig i lugn och ro med vetskapen om att hans livsverk lever vidare. Nu ser han fram emot sköna dagar tillsammans med sin älskade fru DISA, fulla med middagar, konserter, resor och andra nöjen.


Föregående - START - Nästa

261

Föregående - START - Nästa

260


ANETTE och PONTUS är väldigt lyckliga nu när deras små flickor har kommit till världen. För att göra saken ännu bättre så har de passat på att gifta sig så nu kan även PONTUS kalla sig för en äkta BROWN.
ANETTE är nu mammaledig och de två flickorna kommer att kräva mycket tid och omvårdnad. Skivan som PONTUS har jobbat på tillsammans med JAQUELINE gick jättebra, den spelas på SIMRADIO varje dag och har nått stora försäljningssiffror. Han känner att han kan unna sig att ta det lugnt med arbetet ett tag och istället vara hemma med ANETTE och tvillingarna, vilket hans fru uppskattar.
Valparna EROS och HERMES har vuxit upp till fina, ståtliga djur och eftersom ANETTE och PONTUS är fullt upptagna med ALICE och ANGELICA kommer de försöka hitta nya ägare så fort som möjligt, även om de gärna hade behållt dem ett bra tag till. Tiken AFRODITE är redan bortadopterad till ANETTES morbrors familj och går nu under namnet ALASKA. 

Föregående - START - Nästa

259


ANETTE och PONTUS fick tvillingflickor! Dagen då värkarna plötsligt började värka befann sig ANETTE på SIMLANDS centrala millitäranläggning för att hälsa på sina arbetskamrater och visa upp sin mage. Men tvillingarna ville ut så ANETTE fick helikoptertransport till sjukhuset och inom 20 minuter låg hon i sängen och krystade. Även PONTUS tog sig dit snabbt tack vare ANETTES kollegor som tog den andra helikoptern och hämtade honom. Även födseln gick snabbt, inom tre timmar hade ALICE och ANGELICA ploppat ut!


Föregående - START - Nästa

258


OSCAR och OLIVIA går nu sitt sista år på gymnasiet och snart är det dags för universitetet. OLIVIA är fortfarande tillsammans med ANGELIKA TREVLIG och det umgås mycket med varandra. OSCAR och LILLIAN har gjort slut men de träffas fortfarande som vänner.
ANNE och OLIVER ska snart bli mormor och morfar och gläds mycket åt det. De är ofta och hälsar på hemma hos ANETTE och PONTUS. De försöker att hjälpa till med allt de kan, det händer kanske ibland att ANNE lägger sig i lite för mycket men hon menar väl. OLIVER bidrar på sitt och har målat en tavla till det blivande barnbarnet. 
MIMMI gör fortfarande enklare jobb inom serviceyrket men MUSSE är nu helt pensionerad. MINNIE är förstås fortfarande ung och stark och fortsätter att slå sig fram inom modebranschen.


Föregående - START - Nästa

257Föregående - START - Nästa

256


Precis som SUWANEE önskade fick hon en lillasyster! SANDRA har döpt den lilla flickan till ARWEN. Den lilla är en ganska högljudd bebis men SANDRA och ANDERS hjälps åt att ta hand om henne tillsammans. Storasyster SUWANEE får också hjälpa till.
Förutom ARWEN har det flyttat in en till familjemedlem, nämligen SANDRAS syster SARA som precis blivit utkastad ur huset av ANDERS bror ANDY. SARA bad att få flytta in hos familjen BROWN och ANDERS kunde inte annat än att säga ja eftersom SARA hotade med att avslöja sanningen om vem som egentligen är lille SEBASTIANS far. Helst av allt skulle han vilja att SARA lämnade landet men sådan tur har han inte. Han hoppas att deras familjeliv inte kommer bli för komplicerat i fortsättningen och att hans fru aldrig får reda på vem hennes syster egentligen var otrogen med.
SARA märker att hon fortfarande har känslor för ANDERS och de börjar stiga till ytan nu när de bor under samma tak. Ofta känner hon sig avundsjuk på sin syster som har ANDERS till man och två vackra döttrar. Hon har inte så mycket annat att göra än att grubbla eftersom hon numera är arbetslös. Hon lägger ner mycket tid på att hjälpa sin syster med den lilla nyfödda ARWEN och utvecklar snabbt starka känslor för sin systerdotter. Höjdpunkten i hennes liv är just nu är de två dagarna i veckan hon får tillsammans med sina söner, ALEX och SEBASTIAN.
Faktum är att familjen fått ytterligare en ny familjemedlem, lilla hundvalpen ALASKA. De valde att adoptera honvalpen AFRODITE från HERA och ZEUS senaste kull men gav henne ett nytt namn. Tomrummet efter syskonen NICKE och NICKY ekar fortfarande högt och vad är bättre än att fylla det med en stor hund av rasen grand danois!

Föregående - START - Nästa

255


SARA gjorde slutligen valet att berätta för ANDY att hon för många år sedan var otrogen och att han inte är SEBASTIANS far. Fast hon berättade inte vem hon var otrogen med, så ANDY är bara förbannad på henne. Fort som ögat åkte hon ut ur huset och eftersom de aldrig varit gifta var det inget pappersarbete som drog ut på tiden. SARA var rädd att ANDY aldrig skulle vilja se SEBASTIAN igen men så var inte fallet! Trots att han inte är pojkens riktiga pappa är SEBASTIAN som en son för honom och det finns inget han älskar mer än sina två pojkar. Snabbt anlitar han PRIYA RAMASWAMI som sin advokat och får vårdnaden om barnen, det blir lätt för honom eftersom SARA har visat så dåligt omdöme under deras uppväxt. Men för pojkarnas skull får de träffa sin mamma två gånger i veckan.
ALEX och SEBASTIAN får aldrig höra den sanna förklaringen till varför deras pappa har kastat ut deras mamma, men de litar på att deras pappa vet bäst.
SARA har dessutom blivit av med både sin blomesterhandel (ANDY fick vårdnaden om den också) och sina älskade dvärgpudlar. Hon hade inte hjärta att dela på pojkarna och deras husdjur.

Föregående - START - Nästa

RSS 2.0