031


Hela familjen strålar över att ha fått valptillskott. Och det märks på FIFI att hon tycker det är kul att hon blivit farmor. Men det är mycket de små valparna ska lära sig, att inte kissa inomhus, att inte tugga på möblerna eller gräva hål i trädgården.
ANDERS och ANDY sköter sig bra i skolan. Tyvärr så har en del barn upptäckt att det är väldigt lätt att reta och bråka med den blyge ANDY och ibland är det jobbigt för honom att gå till skolan. Men blir det riktigt illa kan ANDY alltid säga till sin två minuter äldre bror ANDERS så slutar barnen retas direkt. Till skillnad mot ANDY är ANDERS mycket poppis i skolan och har många kompisar. Men han ställer alltid upp för sin lillebror.
JOHN arbetar nu som hjärnkirurg på sjukhuset och trivs väldigt bra. Mot alla odds har han nu lyckats få ett arbetsschema som passar bra ihop med familjelivet.
SUZAN har jobbat upp sig och har nu hand om företagets ekonomi och budget. Det känns skönt att för en gångs skull kunna ge sina barn det de vill ha och inte behöva oroa sig för deras framtida studier.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0