030


Strax efter att ANETTE föddes så slutade OLIVER arbeta som konstförfalskare. Det var inget han var stolt över och hans dotter har fått honom att inse att det inte var något för han. Så nu är han arbetslös istället och är hemma med ANETTE medan ANNE har gått tillbaka till sitt gamla jobb. De månaderna som ANNE har varit mammaledig har den pensionerade köksmästaren jobbat i hennes ställe. ANETTE har växt ordentligt och till OLIVERS stora glädje har hon fått hans eldröda hår.
Då fem fullvuxna hundar skulle bli för mycket beslutade ANNE att ge de små valparna till sina småbröder ANDERS och ANDY. Tvillingbröderna blev jätteglada för sina nya valpar men JOHN och SUZAN blev om möjligt ännu gladare. DONNY, SONNY och NIKITA var först lite deprimerade över att småttingarna var borta men de får träffa dem ofta då ANNES föräldrar och bröder är på besök eller tvärt om.
Besöken har också lett till att PATRICK har blivit mycket bra vän med de lite äldre tvillingpojkarna. När han inte är i skolan eller leker med dem så gillar han att läsa böcker. Mest spännande är att läsa om de gamla dinosaureierna.
DISA är mycket stolt över sin intelligenta son. Själv är hon nu stor stjärna efter genombrottet i DON LOTHARIOS film. Hon är väldigt förälskad i honom och hoppas att de snart ska flytta ihop med varandra.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0