282

Det dröjer inte länge förräns DISA övertalar JAQUELINE att flytta in hos henne och CHECO. På så sätt kan de hjälpa till med barnen nu när JAQUELINE är både höggravid och psykist deprimerad. JAQUELINE är lättad över att få lämna lägenheten som är full med minnen av sin älskade man. Det känns helt rätt att låta deras barn växa upp i huset där PATRICK spenderade en del av sin barndom.
JAQUELINE har väldigt lätt för att bara ligge inne på sitt rum, PATRICKS gamla pojkrum, och bara tycka synd om sig själv. Men precis när sorgen börjar gå överstyr. kommer DISA dundrandes in, ofta med JOSEF på armen och JACOB i släptåg. Hon är noga med att se till att JAQUELINE engagerar sig i sina barn, nu när de behöver henne allra mest och hon behöver dem.
Döden är ännu ett främmande begrepp för lille JACOB och han väntar fortfarande otåligt på den dagen då hans pappa ska komma flygande över hustaken  för att komma hem och leka med honom. JAQUELINE fruktar den dagen då JACOB inser att han aldrig får se sin pappa igen samtiditg som hon längtar efter att hennes son inte ska befinna sig i okunskap om vad som har hänt. Det är upp till tiden att läka alla sår.
Det dröjer inte länge förräns DISA övertalar JAQUELINE att flytta in hos henne och CHECO. På så sätt kan de hjälpa till med barnen nu när JAQUELINE är både höggravid och psykist deprimerad. JAQUELINE är lättad över att få lämna lägenheten som är full med minnen av sin älskade man. Det känns helt rätt att låta deras barn växa upp i huset där PATRICK spenderade mycket av sin barndom.
JAQUELINE har väldigt lätt för att bara ligga inne på sitt rum, PATRICKS gamla pojkrum, och bara tycka synd om sig själv. Men precis när sorgen börjar gå överstyr kommer DISA dundrandes in, ofta med JOSEF på armen och JACOB i släptåg. Hon är noga med att se till att JAQUELINE engagerar sig i sina barn, nu när de behöver henne allra mest och hon behöver dem.
Döden är ännu ett främmande begrepp för lille JACOB och han väntar fortfarande otåligt på den dagen då hans pappa ska komma flygande över hustaken för att komma hem och leka med honom. JAQUELINE fruktar den dagen då JACOB inser att han aldrig får se sin pappa igen samtidigt som hon längtar efter att hennes son inte ska befinna sig i okunskap om vad som har hänt. Det är upp till tiden att läka alla sår.

Föregående - START - Nästa
Trackback
RSS 2.0