280

Tiden då SIMLANDS invånare blev beskyddade av GRÖNA DIAMANTEN varade inte länge; PATRICK WIDELL har omkommit under ett av sina superhjälpteuppdrag!
Det var en regnig dag när PATRICK fick ett larm om att en mycket aggresiv jätterobot tagit sig in i SIM CITY som förstörde allt i dess väg. GRÖNA DIAMANTEN flög genast iväg och inom några sekunder kunde han skymta det stora monstret vid horisonten. PATRICK var inte det minsta rädd, under sin tid som superhjälte hade han redan besegrat ett otal jättemonster och den här roboten skulle inte vara något ptoblem. Och det var den inte heller, efter bara några minuters strid föll roboten död ner på huvudgatan i SIM CITY. Staden är räddad och GRÖNA DIAMANTEN blir än en gång hyllad som hjälte! Men... men när PATRICK tar sig ner för att landa på gatan och ta emot publikens jubel välter en elledning omkull som blivit skadad i striden. Den dunsar ner precis brevid PATRICK och folket pusatr ut. Men tyvärr står PATRICK i en vattenpöl och inom några sekunder blir han grillad till döds rakt framför ögonen på stadens invånare.
Begravningsceremonin engagerar hela SIMLAND och visas även på nationell tv. Först i ledet går PATRICKS gravida änka JAQUELINE med deras yngsta son JOSEF i armarna. Tårarna rinner tyst ner nerför hennes kinder och droppar ner på hennes svarta kläder. Jämte henne går PATRICKS mamma DISA BENNEMO, hon bär på sitt äldsta barnbarn, JACOB, som numera är faderlös. Ledet fortsätter med CHECO BENNEMO, mannen som var som en pappa till PATRICK. Efter CHECO kommer PATRICKS tre syskon och deras respektive, därefter fortsätter ledet med andra släktingar, kamrater från universitetet och polisstyrkan, vänner, grannar, beundrare, ja ledet fortsätter så långt ögat kan nå. GRÖAN DIAMANTEN kommer för altid kommas ihåg som mannen som hade sitt hjärta i SKÖNKÖPING.
Tiden då SIMLANDS invånare blev beskyddade av GRÖNA DIAMANTEN varade inte länge; PATRICK WIDELL har omkommit under ett av sina superhjälteuppdrag!
Det var en regnig dag när PATRICK fick ett larm om att en mycket aggresiv jätterobot tagit sig in i SIM CITY och förstörde allt i dess väg. GRÖNA DIAMANTEN flög genast iväg och inom några sekunder kunde han skymta det stora monstret vid horisonten. PATRICK var inte det minsta rädd, under sin tid som superhjälte hade han redan besegrat ett otal jättemonster och den här roboten skulle inte vara något problem. Precis som PATRICK hade förutspått föll giganten ner död på SIM CITYS huvudgata efter bara några ynka minuters strid. Staden är räddad och GRÖNA DIAMANTEN blir än en gång hyllad som hjälte! Men... men när PATRICK tar sig ner för att landa på gatan och ta emot publikens jubel välter en elledning omkull som blivit skadad i striden. Den dunsar ner precis brevid PATRICK och folksamlingen pustar ut. Men tyvärr står PATRICK i en vattenpöl och inom några sekunder blir han grillad till döds rakt framför ögonen på stadens invånare.
Begravningsceremonin engagerar hela SIMLAND och visas även på nationell tv. Först i ledet går PATRICKS gravida änka JAQUELINE med deras yngsta son JOSEF i armarna. Tårarna rinner tyst ner nerför hennes kinder och droppar ner på hennes svarta kläder. Jämte henne går PATRICKS mamma DISA BENNEMO, hon bär på sitt äldsta barnbarn, JACOB, som numera är faderlös. Ledet fortsätter med CHECO BENNEMO, mannen som var som en far till PATRICK. Efter CHECO kommer PATRICKS tre syskon och deras respektive, därefter fortsätter ledet med andra släktingar, kamrater från universitetet och polisstyrkan, vänner, grannar, beundrare, ja ledet fortsätter så långt ögat kan nå. GRÖNA DIAMANTEN kommer för altid minnas som mannen som hade sitt hjärta i SKÖNKÖPING.

Föregående - START - Nästa
Trackback
RSS 2.0