256


Precis som SUWANEE önskade fick hon en lillasyster! SANDRA har döpt den lilla flickan till ARWEN. Den lilla är en ganska högljudd bebis men SANDRA och ANDERS hjälps åt att ta hand om henne tillsammans. Storasyster SUWANEE får också hjälpa till.
Förutom ARWEN har det flyttat in en till familjemedlem, nämligen SANDRAS syster SARA som precis blivit utkastad ur huset av ANDERS bror ANDY. SARA bad att få flytta in hos familjen BROWN och ANDERS kunde inte annat än att säga ja eftersom SARA hotade med att avslöja sanningen om vem som egentligen är lille SEBASTIANS far. Helst av allt skulle han vilja att SARA lämnade landet men sådan tur har han inte. Han hoppas att deras familjeliv inte kommer bli för komplicerat i fortsättningen och att hans fru aldrig får reda på vem hennes syster egentligen var otrogen med.
SARA märker att hon fortfarande har känslor för ANDERS och de börjar stiga till ytan nu när de bor under samma tak. Ofta känner hon sig avundsjuk på sin syster som har ANDERS till man och två vackra döttrar. Hon har inte så mycket annat att göra än att grubbla eftersom hon numera är arbetslös. Hon lägger ner mycket tid på att hjälpa sin syster med den lilla nyfödda ARWEN och utvecklar snabbt starka känslor för sin systerdotter. Höjdpunkten i hennes liv är just nu är de två dagarna i veckan hon får tillsammans med sina söner, ALEX och SEBASTIAN.
Faktum är att familjen fått ytterligare en ny familjemedlem, lilla hundvalpen ALASKA. De valde att adoptera honvalpen AFRODITE från HERA och ZEUS senaste kull men gav henne ett nytt namn. Tomrummet efter syskonen NICKE och NICKY ekar fortfarande högt och vad är bättre än att fylla det med en stor hund av rasen grand danois!

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0