168


SARAS andra barn blir också en pojke och hans namn blir SEBASTIAN. SARA kan inte låta bli utan berättar för ANDERS att det är hans son. ANDERS som precis fått dottern SUWANEE tillsammans med SANDRA blir helt förskräckt över detta och förklarar för SARA att detta måste hållas hemligt, han vill inte förstöra sitt äktenskap med SANDRA. Den korta tiden han haft tillsammans med lilla SUWANEE har fått honom att förstå att han älskar sin fru och dotter och vill ta hand om dem resten av sitt liv.
Nu är det SARAS tur att bli förskräckt, hon trodde att ANDERS verkligen ville satsa på deras förhållande och bilda en egen familj men nu inser hon att det bara var en dröm. Hennes planer på att lämna ANDY för ANDERS går om intet och SARA blir ganska deprimerad för en tid.
ANDY har dock ryckt upp sig ganska ordentligt, han är nu inte längre bara kypare utan hoppar in som extrakock ibland på restaurangen vilket gör att han tjänar lite mer. Och när han är hemma spenderar han all sin tid med ALEX som har växt till sig lite nu. Och han älskar att ta hand om yngste sonen SEBASTIAN, som han är helt övertygad är hans egen. Varför skulle han tro något annat?

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0