109


För de åtta studenterna på TALLKOTTENS STUDENTKORRIDOR så har universitetstiden nått sitt definitiva slut. ANETTE BROWN och PATRICK BENNEMO gick ut med allra finaste hedersbetygelser och deras föräldrar är förstås väldigt stolta. De övriga sex klarade sig också mycket bra, förutom kanske SANDRA BREDÉN som knappt fick godkänt i sitt huvudämne drama.
Alla har de nu planer för sitt nya liv, ANETTE och PONTUS tänker flytta ihop, ANDERS och SANDRA är nu djupt förälskade och har redan förlovat sig. ANDY och SARA ska också flytta ihop men har valt att vänta med förlovning. Romansen mellan PATRICK BENNEMO och JAQUELINE CARLSSON varade inte länge men efter att de gjort slut träffade PATRICK sin drömmars kvinna och hon heter också JAQUELINE, JAQUELINE WIDELL. De har redan köpt en litev tvåa i SKÖNKÖPING tillsammans och de ska flytta in dagen efter examen.
JAQUELINE CARLSSON har förstått att hennes framtid inte finns i SKÖNKÖPING, om ens i SIMLAND och har redan lämnat landet för att uppleva nya äventyr!

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0