088


Familjen har utökats med två små personer för ANNE fick tvillingar! Det blev en flicka och en pojke och deras namn blev OLIVIA och OSCAR. Nu är det verkligen fullt upp för ANNE och FRAN när de ska ta hand om de två bebisarna. OLIVER har inte så mycket tid att vara hemma för han har fått en förfrågan om att påbörja en muralmålning inne i centrala SIM CITY och det erbjudandet har han självklart accepterat. Det blir lite tajt med tid men han försöker vara hemma med sina barn så mycket som möjligt, men han har ju faktiskt en deadline att hålla.
OLIVERJR har nu påbörjat högstadiet tillsammans med RANJIT och PEDRO. Det blir inte så mycket fritid för honom och han lär sig snabbt att ta mycket ansvar. Han är redan duktig på att laga mat och tvätta och han tar ofta hand om alla sina småsyskon.
För att underlätta för familjen BENNEMO har familjerna DALTON och BROWN gjort ett litet hundbyte. DONNY har återvänt till huset där han föddes, alltså hos JOHN och SUZAN BROWN. DALTON har istället fått hem MIMMIS lillebror, hunden MUSSE och tillsammas leker de hela dagarna.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0