084


Trots att familjen BENNEMO har ett väldigt stort hus känns det nu väldigt trångt med hela sex stycken fullvuxna hundar i huset. Valparna har vuxit upp till väldigt fina djur och man kan verkligen se vilka som är deras föräldrar. Tyvärr börjar nu den ena utav dem, SONNY, att bli gammal och det är dags att lägga polisjobbet på hyllan. Men då får han vara hemma och kan spendera mycket tid med sina minsta valpar. Han är mycket stolt över sin dotter SEMLA som redan visat prov på att hon har vad som krävs för att ta över efter sin pappa. En dag stoppade hon nämligen några busiga ungdomar från att fylla familjens fontän med tvål! Mycket bra gjort.
PEDRO och PATRICIA har blivit lite större, PEDRO har börjat på högstadiet och PATRICIA går sen en tid tillbaka i mellanstadiet. DISA och CHECO behandlar verkligen lilla PATRICIA som en prinsessa så hon har blivit lite bortskämd. Storebrorsan PEDRO är inte det minsta avundsjuk, hans lillasyster betyder allt för honom.
DISA har bestämt sig för att hoppa av tv-serien och gå vidare med sin karriär. Hennes karaktär i serien får ett storslaget slut när hon offrar sitt liv för staden som serien utspelar sig i med ett stort KABOOM!! Vad blir nu nästa projekt som skådespelerskan ska ta sig an?

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0