063


Eftersom paret BENNEMO-RAMIREZ verkade vara helt oförmögna att få ett till barn, som de så hemskt gärna ville ha, bestämde de sig för att adoptera en bebis. Och nu när de kunde välja, så valde de självklart en liten flicka och nu känns familjen alldeles komplett! Det blev en liten PATRICIA och hon sticker verkligen ut med sin ljusa hudfärg.
Tyvärr är inte familjen så harmonisk som DISA skulle önska. Trots att PONTUS är mycket medveten om att hans biologiska pappa DON LOTHARIO inte vill ha något med honom att göra så har han väldigt svårt för att acceptera CHECO som mannen i huset. Men kanske är det inte CHECO han har något emot, kanske är han bara ledsen för att ha blivit så förskjuten av sin egen pappa? Som tur är kan han alltid prata om detta med sin storebror, som ju sitter i exakt samma situation.
Lille PEDRO har det inte heller lätt. Han blir lite småmobbad i skolan, även utav dem han kallar vänner. Och hans storebröder som är såpass mycket äldre än han har heller inte mycket till övers för han. CHECO är fortfarande mycket upptagen med sin firma och är inte hemma så ofta. Men på helgerna så brukar han alltid ta med sig sin son på utflykter, det blir allt från skogsturer till lekland.
PEDRO tycker i alla fall om sin lillasyster väldigt mycket, och han kommer mycket bra överens med familjens hundar som han brukar gå ut och leka med själv.
DISA älskar alla sina barn och försöker göra allt för att deras liv ska bli så bra som möjligt. Kommer hon att lyckas?

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0