052

Detta var inte riktigt planerat! ANNE är gravid igen! Här duggar ungarna tätt. Men familjen är bara glad, och det blir ju som OLIVER vill, hans högsta dröm är att ha en riktigt stor familj. ANETTE älskar sin lillebror, fast hon hoppas att nästa bebis blir en flicka så hon kan få en lillasyster!
OLIVERJR har blivit en stor pojke nu och kryper omkring och busar i huset! I vanliga fall skulle han snart skolas in på dagis men eftersom ANNE är hemma på grund av graviditeten och OLIVER också kan jobba mycket hemifrån så behövs inte det.
ANETTE hjälper till mycket hemma. Hon brukar vara barnvakt åt sin lillebror och har också fått huvudansvaret för familjens båda hundar. När hon tar ut dem på promenad så brukar hennes bästa kompis PONTUS BENNEMO också följa med. De går båda i SKÖNKÖPINGS GRUNDSKOLA och leker ofta tillsammans på rasterna.
Dessutom har ANNE och OLIVER gått och gift sig. De tyckte att det var lagom att slå i saken nu. Det var ett litet bröllop, endast deras familj och närmaste vänner närvarade.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0