038


DISA är gravid och dessutom har hon blivit utsparkad ur huset av DON LOTHARIO! Så fort han fick höra att hon var på smällen och det var han som var pappa sa han att deras förhållande inte skulle fungera, att han inte var redo att bli pappa, och att han inte ville binda sig o.s.v. Dessutom har han dragit tillbaka erbjudandet av rollen som superhet superhemlig agent som får strida mot sin egen man, och där med chansen att få spela mot SIMLANDS megastjärna BRAD PUTT. Han skyller på att hon inte kan spela rollen med en stor mage, men DISA vet att han ljuger då inspelningarna inte börjar förrän långt efter att barnet är fött. Hon förstår att allt var en lek för DON och blir förstås mycket deprimerad. Som tur är finns hennes bästa väninna ANNE DALTON vid hennes sida under hela denna jobbiga perioden, vem vet hur det hade gått annars. Men DISA gläds ändå att hon ska bli flerbarnsmamma och ser fram emot det som väntar. 
Lilla valpen MUSSE har växt till sig och är nu väldigt lik sin pappa DONNY. Han har dessutom ärvt sin pappas tillbakadragna beteende, men är vid tillfällen väldigt kelig.
NIKITA har fått ett nytt kontrakt, denna gång som skådespelare i b-filmen "Penny och de 101 samojedhundarna". Pengarna som NIKITA drar in får DISA använda för att betala den lilla lägenhetens hyra och köpa mat till familjen. Det kommer bli tufft nu när hon själv måste vara mammaledig.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0