028


En kylig vårdag börjar ANNE få verkar och på mindre än två minuter har OLIVER baxat in henne och sig själv i bilen och kör iväg mot sjukhuset. Men de hinner knappt halvvägs förräns lilla ANETTE kikar ut, skrikandes för full hals. De kör vidare till sjukhuset där läkarna undersöker både mamma och dotter men allt ser mycket bra ut. När OLIVER får veta att han kan andas ut somnar han direkt sittande i stolen jämte ANNES säng. ANNES pappa JOHN som arbetar på sjukhuset kikar också förbi. 
DISA har stannat hemma med sin son och de fem hundarna och väntar otåligt. ANNE ringer själv hem ett par timmar senare och meddelar att allt är fint och att blev en liten dotter. DISA är mycket glad för sin bästa väns skull och hoppas att hon själv en vacker dag också får en dotter. Men just nu är det karriären som gäller. För tillfället övar hon på replikerna till filmen som hon tror kan bli hennes stora genombrott. Hon ska spela den kvinnliga huvdrollen som blir misshandlad av sin man men bryter sig loss ur förhållandet helt på egen hand. Regissör är ingen mindre än SKÖNKÖPINGS-bon DON LOTHARIO som DISA finner mycket attraktiv. Och hon har märkt att han känner detsamma för henne. Kanske kan det bli något.
NIKITAS karriär behöver hon inte oroa sig över, hon har blivit fast frontfigur för hundmatsmärket VOFF-SÅ-GOTT. Inte riktigt vad DISA hade tänkt sig men det får duga.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0