246


DISA och CHECO BENNEMO älskar verkligen livet lika mycket som de älskar varandra. DISA är glad för att det har gått vägen för alla hennes fyra barn än så länge. Hon är stolt farmor till JACOB och JOSEF WIDELL och snart får hon ytterligare ett barnbarn då PONTUS och ANETTE väntar barn.
Hennes två yngsta barn, PEDRO och PATRICIA är snart klara med universitetet och hon och CHECO ser fram emot det eftersom de inte kommer vara så långt hemifrån längre. Speciellt CHECO är väldigt glad att hans enda biologiska barn PEDRO har hittat sin drömkvinna och förlovat sig med henne, han som hade det så tufft som barn. Han hoppas att de bildar familj fort för även om PATRICK är som en son för honom så blir det inte riktigt samma sak.
CHECO, som är lite äldre än DISA, börjar närma sig ålderns höst och även pensionsåldern. Men PEDRO har inte tagit studenten än och är alltså inte redo att ta över möbelfirman. DISA har helt och hållet slutat med sin skådespelarkarriär, som hon för övrigt är väldigt nöjd med, hon är ju en av legenderna nu. Istället så hjälper hon CHECO med att ta hand om företaget, hon har blivit lite av hans sekreterare.
På sin lediga tid har paret tre hundar att sköta om som nu alla har rediga karriärer bakom sig. 

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0