243


SUWANEE har blivit stor och börjat skolan och snart ska hon få ett litet syskon! Hon längtar jättemycket och hoppas att det blir en lillasyster. ANDERS och SANDRA längtar också, de är redo att bli flerbarnsföräldrar!
Trots att ANDERS aldrig kommer kunna berätta för SEBASTIAN BREDÉN att han är hans far är han glad att SUWANEE kommer så bra överens med pojken. De två "kusinerna" har börjat i samma klass i skolan och brukar även leka tillsammans när skoldagen är slut. De blir snabbt bästa kompisar. 
Återigen har SANDRA tagit mammaledigt från jobbet men det går ingen nöd på familjen ekonomiskt. ANDERS och hans syskon ärvde ganska mycket efter sina föräldrar och ANDERS har dessutom blivit befodrad till chefsläkare! Han är säker på att hans pappa skulle vara stolt över honom om han hade vart i livet och han känner att han har hedrat sin fars minne.
Trots alla glada nyheter är stämmningen i huset inte sig lik, syskonen NICKE och NICKY har till slut somnat in och alla är väldigt ledsna. SANDRA hoppas speciellt att katterna TUSS och TUSSAN inte ska ta det allt för hårt.


Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0