265


De fyra polarna från KOTTENS STUDENTKORRIDOR har tillsammans köpt ett mindre kollektivboende i centrala SKÖNKÖPING som de passande nog döper till KOTTEN. Alla kommer de riktigt bra överens trots att det är ganska trångt i deras hus.
Det kan dessutom bli ganska stökigt i lyan men OLIVERJR brukar se till att det blir storstädning minst en gång i veckan i alla fall. Det är också han som lagar den mesta av maten i huset, han har verkligen ärvt den färdigheten av sin mamma. Han tycker det är roligt att stå i köket så han klagar inte. Fast ibland hinner han inte eftersom han har fått en praktikplats på en liten forskningsanläggning i Sim CITY. Han får väldgt lite betalt men han hoppas att det ska leda vidare till något annat.
ERIC DALTON har inget jobb än, men han sitter hemma och knappar febrilt på datorns tangentbord. Han arbetar med att utveckla ett eget datorspel och han hoppas att han snart, när det är klart, ska få chansen att visa upp det för ett spelföretag. Har han tur kanske han kan få jobb där sedan.
RANJIT som inte gjorde så bra ifrån sig på universitetet har sökt en hel del olika jobb. Nu har han äntligen fått napp. Det kanske inte är det roligaste, men jobbet som insektsutrotare ger i alla fall ganska bra betalt. När han inte jobbar så spenderar han nästan all sin tid tillsammans med sin fästmö BRITTA BRODE. De är oftast hemma i hennes lägenhet som hon delar med två tjejkompisar, men ibland även hemma hos RANJIT. Han vill verkligen att hon ska flytta in tillsammans med honom på KOTTEN men BRITTA är lite tveksam.
JOHNNY som är ganska intresserad av ekonomi har fått jobb på SIM CITYS bankkontor. Även om det går bra för honom på arbetet så går det sämre med kärleken. Just nu träffar han ingen tjej alls.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0