255


SARA gjorde slutligen valet att berätta för ANDY att hon för många år sedan var otrogen och att han inte är SEBASTIANS far. Fast hon berättade inte vem hon var otrogen med, så ANDY är bara förbannad på henne. Fort som ögat åkte hon ut ur huset och eftersom de aldrig varit gifta var det inget pappersarbete som drog ut på tiden. SARA var rädd att ANDY aldrig skulle vilja se SEBASTIAN igen men så var inte fallet! Trots att han inte är pojkens riktiga pappa är SEBASTIAN som en son för honom och det finns inget han älskar mer än sina två pojkar. Snabbt anlitar han PRIYA RAMASWAMI som sin advokat och får vårdnaden om barnen, det blir lätt för honom eftersom SARA har visat så dåligt omdöme under deras uppväxt. Men för pojkarnas skull får de träffa sin mamma två gånger i veckan.
ALEX och SEBASTIAN får aldrig höra den sanna förklaringen till varför deras pappa har kastat ut deras mamma, men de litar på att deras pappa vet bäst.
SARA har dessutom blivit av med både sin blomesterhandel (ANDY fick vårdnaden om den också) och sina älskade dvärgpudlar. Hon hade inte hjärta att dela på pojkarna och deras husdjur.

Föregående - START - Nästa
Trackback
RSS 2.0