199


Katten PELLE och hunden TEXAS vistelse hos familjen DALTON blev tyvärr inte särskilt långvarig. Gamla som de var var det verkligen droppen som fick glaset att rinna över när deras älskade matte KATTA HOVLUND försköt dem p.g.a. minnesförlust, de klarade inte av hjärtesorgen utan somnade stilla in jämte varandra sent en kväll. Familjen DALTON sörjer förlusetn och hoppas att de får det bra tillsammans i himlen.
Äntligen är det dags för JONO att börja på universitetet. Han packar sina instrument och tar båten till sitt nya hem. Eftersom han flyttar så långt bort har han lovat mamma ANNE att ringa varje vecka.
Tvillingarna DALTON har börjat på gymnasiet tillsammans med sina kompisar från SKÖNKÖPING. OLIVIA är fortfarande förälskad i ANGELIKA TREVLIG och en dag efter skolan tar hon mod till sig och berättar sin hemlighet för ANGELIKAS syster. LILLIAN reagerar inte alls som OLIVIA trodde utan vill gärna hjälpa sin bästis med kärleken, trots att hon och ANGELIKA är allt annat än vänner. Tillsammans försöker de klura ut ett bra sätt att få ANGELIKA intresserad av OLIVIA. De vet att det kommer bli svårt, eftersom ANGELIKA fortfarande är tillsammans med RAJAN RAMASWAMI.
RAJANS syster, SHANTI, har skaffat en ny kille, DUSTIN PANK, som är med i kompisgänget nu. Han kan vara lite svår att tas med men är oftast ganska trevlig. OSCAR gillar honom i alla fall.
Tack vare DISAS hjälp är MINNIE nu en riktig trendhund. Flera gånger i veckan tar DISA med henne till visningar där hon får gå på dogwalken och visa upp det senaste hundmodet. Mamma MIMMI och morbror MUSSE har nu blivit till åren och får ta det lite lugnt. MUSSE är lite avundsjuk på MINNIE eftersom hon lyckades med det som han inte kunde, att bli en stjärna.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0