191


ALEX är nu såpass stor att han kan börja i småskolan och det ser han fram emot. Lille SEBASTIAN har också växt till sig och ska nu börja på dagis. Alltså kan SARA börja jobba igen. Medan hon var mammaledig har hon haft lite tid över till att plugga så hon bestämmer sig för att starta sitt eget företag. Det blir en liten blomsterhandel i SKÖNKÖPINGS centrum. Hon valde att starta den typen av affär eftersom det inte fanns någon tidigare.
ANDY har tröttnat på att jobba som kock och vill gärna hjälpa till i SARAS affär. Hon är först ganska motvillig till detta, hon är ju inte säker på hur länge hon kommer stanna hos ANDY, och att då involvera honom i hennes företag skulle vara dumt. Men han tjatar så mycket så till slut ger hon med sig. Det visar sig vara ett bra beslut för ANDY har riktigt stora talanger när det gäller blommor och plantor.
SARA tycker det är riktigt trevligt att jobba i affären tillsammans med ANDY, kanske är han inte så dum i alla fall. Nu får hon istället djupa skuldkänslor för att hon varit otrogen mot honom, hon känner att hon måste avslöja sin hemlighet snart.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0