182


Ett helt år har passerat men KATTA HOVLUND har inte ens blinkat utan ligger fortfarande i koma. JUSTUS börjar bli desperat men hänger fast vid en väldigt liten gnutta hopp.
Forskarna som JUSTUS har anställt jobbar fortfarande på men han känner hur det börjar eka högre och högre i plånboken för varje dag som går.
Polisen har inte lyckats få reda på någonting i sin utredning och den kommer antagligen snart att läggas ner. DISA BENNEMO, som har varit HOVLUNDS goda vän sedan univeristetstiden har bett sin son som är polis, PATRICK WIDELL, att han ska göra allt han kan för att utredningen inte ska avslutas. Men trots ivriga försök läggs den ner i brist på bevis.
För att underlätta för JUSTUS, som knappt är hemma i sitt hus längre (han bor praktiskt taget på sjukhuset), så bestämmer sig ANNE DALTON för att ta hand om sin mans kusins husdjur, PELLE och TEXAS. De har fått klara sig själva en hel del under det gågna året men nu blir det ändring på det. PELLE är som vanligt mycket snäll mot sina nya ägare medan TEXAS fortfarande beter sig som en valp!

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0