169


Hela familjen strålar när lilla SUWANEE föds. SANDRA låg på BB samtidigt som sin syster och bebisarna föddes med bara en veckas mellanrum. SANDRA är så glad att hon knappt vet vad hon ska ta sig till. ANDERS är helt faschinerad över att något så litet kan göra honom så glad. Samtidigt tyngs han av hemligheten som han och SARA delar, att ANDERS är SEBASTIANS riktiga far. Han har gjort klart för SARA att det måste vara hemligt för evigt, även om det känns tungt för honom att avsäga sig sin första son. Han är inte helt säker på att han kan lita på att SARA inte gör något drastiskt, hennes känslor för honom var starkare än han trodde. Han kan bara hoppas på att SARA håller tyst, annars kommer hela hans liv att vara förstört.
För tillfället är SANDRA mammaledig för att ta hand om SUWANEE, hon får förstås mycket hjälp av svärmor SUZAN. ANDERS har nu jobbat som legitimerad läkare ett bra tag, och han kämpar hela tiden vidare med att klättra på den interna stegen.
TUSS och TUSSAN är lika stojjiga som vanligt men både NICKE och NICKY har fått ett par gråa hårstrån. Nu har även NICKE pansionerats från sitt polisyrke men han ligger absolut inte på latsidan utan har utnämt sig själv till förste bebisvaktare, ingen okänd persom kan komma nära SUWANNE utan mattes tillåtelse och han lämnar i stort sett aldrig SUWANEES sida. 

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0