142


Nu är KATTA och JUSTUS ensamma igen eftersom sönerna har börjat på universitetet. Både KATTA och JUSTUS är väldigt stolta över JOHAN och ERIC.
JUSTUS har verkligen lyckats med sitt nya karriärval för nu är han SKÖNKÖPINGS borgemästare! Han styr den lilla förorten med stark men god hand. Fast det märks att han lagt träningen bakom sig, hans mage syns ordentligt nu. Trots att hans glansdagar är över älskar KATTA honom lika mycket (hon väger inte ett kilo mer än när hon var tjugo).
KATTAS jobb som VD på företaget flyter på bra men hon är orolig för att ex-VDn ska hämnas på henne. Ibland händer det att hon får hotmeddelanden skrivna på post-it-lappar på arbetet men det står aldrig någon avsändare. Hon är inte säker på om hon ska ta det på allvar eller om det är ett dåligt skämt och har därför inte berättat något om händelserna för JUSTUS. Hon vill inte störa hans politiska arbete.
Lille PELLE och TEXAS börjar bli gamla fast de stojjar och bråkar lika mycket för det. De kan inte pensionera sig för de har aldrig haft några jobb!

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0