101


Lillasyster PATRICIA börjar bli stor och har nu börjat på högstadiet. Hon är mycket populär och har många kompisar, bästisen är AMAL RAMASWAMI. PEDRO har börjat på gymnasiet i SIM CITY men till skillnad mot sin lillasyster har han inte så många kompisar alls. Ända sedan han var liten har han följt efter OLIVERJR DALTON och RANJIT RAMASWAMI och han lär väl fortsätta följa deras spår.
Tack vare DISA har SESAM gjort sitt första genombrott med en av huvudrollerna i en film som handlar om två hundar och en katt som ska göra en lång, lång resa hem. Filmen går verkligen hem hos ungarna och överallt kan man köpa SESAM-figurer och gosedjur. Han kunde inte ha fått en bättre start på karriären. Det betyder förstås också att både han och DISA är ute och reser mycket, men ungarna klarar sig själva, hyffsat i alla fall.
CHECO jobbar fortfarande mycket och han kommer nog att fortsätta i den takten tills PEDRO har gått ut universitetet så han så småningom kan ta över firman. PATRICIA har redan sagt att hon inte är intresserad, hon vill resa och se världen!

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0