100


KATTA har som nyanställd ekonomiansvarig lyckats avslöja en hel del pengaförskingring som har genomförst av ingen mindre än företagets VD. När detta blir känt, tack vare KATTA, så avsätts han genast och företagets styrelse röstar fram ingen mindre än KATTA själv som ny VD. Hon vet förstås att hon gjorde det rätta men är också mycket medveten om att hon nu har en prislapp på huvudet. Före detta VD:n sitter nu i fängelse men han har gjort mycket klart att han kommer hämnas på henne. Fast detta oroar hon sig inte särskilt mycket för, och hennes nya lön får henne lätt att komma på andra tankar.
Hennes söner har precis börjat på gymnasiet och nu går det mycket bättre för JOHAN som fick kämpa sig igenom de första skolåren. ERIC ligger förstås steget före honom hela tiden men slutade reta sin bror för länge sedan.
Hemma i huset kommer tvillingarna ganska bra överens men i skolan umgås de inte alls med samma personer. JOHAN vill följa i sin pappas fotspår och bli känd idrottare och han spenderar många kvällar på planen för att träna. ERIC sitter istället mycket hemma framför datorn och spelar alla sina olika spel. På helgerna brukar han och hans kompisar anordna LAN i den lilla stugan i utkanten av SKÖNKÖPING.
JUSTUS genomför nu en stor kampanj för att bli vald till SKÖNKÖPINGS nya borgemästare och all hans energi går till det. Hans största supporters är förstås hans familj. Idrotten har han dock inte lämnat helt bakom sig, då och då dyker han upp på lokala engagemang för att glädja de skrikande massorna.

Föregående - START - Nästa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0